Mit lehet abban az esetben tenni, ha már másodjára másznak be az udvarunkra guberálók, akik 50ft-os pakackok után kutatva ellopják a kukánkat?
Tőlünk lopnak, míg a szomszéd utcában kirámolnak mindent.
Az utca elején ott a Lidl, a parkolóban már két autót is feltörtek üvegek miatt.
A rendőrség szerint nem lehet semmit sem lépni. Konkrétummal nem indokolták.
#8: Látod, kedves DK-s, ez is bizonyítja, hogy micsoda diktatúra van Magyarországon, brühühű....
Ha valóban az lenne, akkor a németjuhászod már valószínűleg kapott volna pár golyót és valamelyik dögkútban pihenne, te meg nyalogatnád a sebeidet valamelyik átnevelőtáborban vagy ha nagyon ellenkezel, te is golyót kaptál volna, esetleg halálod előtt még jól meg is kínoznak.
Amúgy a hozzád hasonlóknak kívánom, hogy egyszer ugyanezt majd valami emberkereskedő, rabló vagy sorozatgyilkos is csinálja meg, akikkel ugyanúgy nem tudnak az életképtelen libsi törvények miatt a rendőrök mit tenni.
8!
Ha a kutyád azért harapta volna meg a rendőrt mert te ráengedted, azért 5 év letöltendő börtönbüntetés a jutalmad, ami jó magaviselet esetén sem csökken.
Még mielőtt azt hinnéd súlyos sérülés kell ehhez, akkor tévedsz, ha ököllel megütöd az is elég hozzá...
A másik dolog pedig örülj , hogy nem lőtték le a kutyádat!
#12-nek:
🤣
Veled ellentétben a zsaruk ismertek engem, és a jogi ismereteim mértékével is tisztában voltak.
Az első, és egyben utolsó kérdés az lett volna az ügyész részéről, hogy MIT KERESTEK MAGÁNTERÜLETEN?
Intézkedési alapjuk nem volt, ezt a több éves rutinom azonnal jelezte a viselkedésükből. Akkor nem pofáztak, hanem cselekedtek volna.
Az pedig az egyéni szociális problémájuk lett volna, ha egy JOGSZERŰTLEN intézkedés egyenes következményeként megsérül valamelyikük. Ha nem lett volna a jogszerűtlen fellépés, nincs sérülés sem!
A tulajdonomon belül nem vagyok köteles szavatolni senki biztonságát, a terület védelmére biztosított kutyától.🤣
Ismét #12-nek:
Ne felejtsd el, hogy a két kapu közötti járda és kert is az ingatlan szerves része volt, félreérthetetlenül!
Egyszerűen azt képzelték hogy nekik ezt lehet, mert egyenruha van rajtuk.
Én meg egy cseppet visszavettem az arcukból.
Újfent #12-nek:
Egyébként volt eset amikor elővezetés miatt jöttek, ugyanilyen "önjáró" módon. Amikor a kutya a belső kerítéshez rohant, az egyiknek a kezében már ott volt a gázspray, a másiknak pedig a fegyver. Meg is kötöttem a kutyát.
Az ilyen wannabe jogászkodók, mint a DK-s szokták úgy végezni, hogy ha nem sok vizet zavarnak, megmaradnak a saját kis buborékukban laposföldhívő pünkösdi királyként.
Ha viszont darázsfészekbe nyúlnak vagy pozíciójuknál fogva csípik valakinek a szemét, akkor elüti őket egy osztrák nyugdíjas, aki éppen infarktust kap a volán mögött vagy elsüllyednek egy viharban a yachtjukon, akkor is, ha milliárdosok.
Persze ettől még abszolút becsülendő, ha valaki tisztában van a törvénnyel és a jogaival és határozottan képviseli is, csak azért nem árt NEM megfeledkezni arról, hogy a természet törvényei alapján még mindig nem a befőtt teszi el a nagymamát és a jog, mint TÁRSADALMI konstrukció nem csak, hogy bármikor megváltoztatható, de tetszőlegesen át is hágható és még ha vannak benne JÖVŐBELI, UTÓLAGOS szankciók, attól még sem a biológia, sem a fizika törvényei nem reverzibilisek.
#18-nak:
Látom, te is tisztán látod a dolgokat. Ne gondold, hogy én nem.
Csak megjegyzem, hogy akkor már nem élnék. Rezgett egyszer-kétszer a léc, de mindig időben kifaroltam a szituból. Tudtam hogy "hányas a kabát".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!