Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Két kutya kevergett be az...

Két kutya kevergett be az udvarunkra, mit csináljak velük?

Figyelt kérdés

Valahol hátul, a kerítésen át jöhettek be. A bejárati kaput - amit ha kinyitanék -, talán hazatalálnának. De ott őrjöngenek előtte, és én félek. Az egyik egy nagytestű, robusztus.

Biztosan gazdisok; csinos nyakörv van rajtuk.

2024. máj. 1. 08:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

A hivatalos eljárás a rendőrség, ebtelep, stb értesítése lenne, mert rizikós számodra is, meg bárkire, ha az utcán kolbászolnak.

Vagy kérdezd meg face-n, kié a blökik.

2024. máj. 1. 08:58
 2/11 anonim ***** válasza:
17%
ha veszettek akkor gaz van, allatmenhely inkabb, rendorseg nem igazan tud mit csinalni marmint ok is kijonnek, aztan menhelyt hivnak, ok tudjak mit kell tenni. Esetleg allatorvos meg.
2024. máj. 1. 09:56
 3/11 anonim ***** válasza:
10%
Mért támadnának meg, ha kinyitod nekik a kaput? Nem őrjöng, hanem ki akar menni. Maximum vigyél magaddal egy seprűt. A kerítésedet pedig növeld kutyabiztos méretűre. Hogy tud egy kutya átjutni a kerítésen?
2024. máj. 1. 10:20
 4/11 A kérdező kommentje:

Sikerült fotót készíteni, fölkerültek a helyi menhely oldalára. Elvileg jön értük a gazda.

#1, köszi

#2, menj ki te legközelebb gyanútlanul az udvarra, a sarkadban 2 pici gyerekkel és nézz szembe egy őrjöngő, bull-tipusú kutyával. Biztosan nagyon higgadt bírsz maradni..:) Én már csak ilyen béna vagyok.

2024. máj. 1. 10:26
 5/11 anonim ***** válasza:
13%
Ilyen gyorsan elintéződött? Hmmmm ... Csak aztán nehogy megegyenek két gyerekkel a sarkadban, mikor a bullgazdának kinyitod a kaput ...
2024. máj. 1. 10:33
 6/11 A kérdező kommentje:

#6, igen, mert már keresték a kutyákat. És a menhelyre is be szoktak futni a "keresem a kutyámat" felhívások.

#4, eskü nem tudom...ha végre elkerülnek, körbe kell járni az egész nyomorult telket, hogy megtaláljam a lyukat a kerítésen.

Ha még valaki belém akar állni, most szóljon. Utána megyek főzni :)

2024. máj. 1. 10:42
 7/11 anonim ***** válasza:
38%
Hát elég nagy lyuk lehet annak a nagytestű bullnak. Na mostmár mehetsz főzni.
2024. máj. 1. 10:58
 8/11 anonim ***** válasza:
66%

#3 mondjuk azért támadna egy kutya ilyen helyzetben mert-főleg ha seprűvel mész feléjük- veszélyben érzi magát

Amúgy ha ki is mennék nem a gyerekeimmel

De lényeg az hogy megoldódott

2024. máj. 1. 12:40
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha nyugodt tempóban halad a kapu felé, a kutyákra ügyet se vetve, a seprűvel pedig nem hadonászva, hanem egyszerűen fogva, akkor a kutyák nem érzik fenyegetve magukat.
2024. máj. 1. 12:54
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Két olyan kutya felé ami feszült,hiszen bezárva érzi magát egy idegen helyen nyugodt tempóban setálva se egy életbiztosítás szerintem eleve két kutyáról van szó együtt bátrabbak nem ismered a természetüket
2024. máj. 1. 13:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!