Napi 2 alkalommal végzi el a dolgát a kutya hosszú távon mennyire káros?
Kertes házba költöztünk panelból most már 3 hónapja.
Fiatal kutyam nem hajlandó a kertbe végezni a dolgát.
Napi 2x kiviszem sétálni.
Illetve hétvégén sok a program szóval elég sokat sétálunk.
Eleinte kivittem lefekvés előtt a ház elé,de aztán már az utcában sem volt hajlandó pisilni. Mivel nem akartam magamból hülyét csinálni. Így megvontam tőle a 3.pisi kivitelt.
Így is volt olyan ha kivittem nem pisilt.
Néha néha besikerult a kertbe akkor megdicsértem persze. De multhet ota fixen nem viszem ki este. És azóta nem is hajlandó a kertbe pisilni.
Reggel is képes tartogatni addig míg el nem indulunk sétálni.
Már feladtam hogy valaha fog pisilni a kertbe :/
Hétköznap reggel 25-30 perces séta van hosszú pórázon.
Délután 40-50 perc,sokat van kint a kertben is. De pisilni nem hajlandó ha csak pont nem nézek ki és nem látom..bár kétlem mert mikor kiviszem akkor elég sokáig pisil.
Kicsit daccbol is csinálja,eddig soha sehol semmi baja nem volt a pisilessel. Eleinte a ház előtt is simán pisilt,aztán már nem,menni akar ki az utcából még többet sétálni. De ezt nem engedem nem azért költöztem kertes házba,hogy napi 3x kivigyem. Ennyi erővel panelt is kereshettunk volna.
Illetve azért járkálnak este nem nem a napon barnult személyek is,arról nem beszélve ha setalgattunk az egész utcában ugatnak a kutyák. 23-24 óra között nem eppen szerencsés ez. Napi 2 séta tok oké meló előtt és után,ezt nem is akartam elhagyni. De késő este már nem akartam vele sétálgatni.
Értem én hogy megviselte a költözés,de basszus 3 hónapja vagyunk itt... Most már illene ide végeznie :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!