Hosszú kihagyás jogsiszerzés után. Érdemes oktatóval gurulni pár alkalommal?
Erre nincs általános szabály. Ahogy érzed!
Én vidéki városban szereztem jogosítványt, de nem volt szükségem utána egyből saját autóra. Nem is nagyon vezettem, csak szökőévezte egyszer. Annak ellenére, hogy érdekeltek az autók, a közlekedés, közlekedésbiztonság. A Kresz módosulásait is mindig követtem.
Városon belül, busszal ott voltam mindenhol fél órán belül. Így nem láttam értemét egy autó fenntartásának, pláne 17éves diákként.
12(!) évvel később Budapestre költöztem. És olyan munkám lett, hogy furgonokkal (Citroen Jumper) kellett Budapest belvárosában és országos szinten jönni-menni. Én nem vettem külön órákat. Nem állítom, hogy nem volt eleinte szokatlan, furcsa és nem izgultam, de nem okoztam tömegkarambolt az első munkanapomon.
1,5 év ehhez képest szerintem semmi. De nem vagyunk egyformák, mindenki más, máshogy van ezzel. És ez természetes. Ha úgy érzed, ártani biztosan nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!