Ha túrázás közben láttok valakit meztelenül, kihívjátok a rendőrséget?
Figyelt kérdés
Pár napja túrázás közben messziről láttam távolról egy férfit, aki meztelenül maszturbált az erdőben. Észrevett és elrohant. Nem úgy tűnt, hogy másoknak mutogatta volna magát, mert a telefonjáért nyúlt a földre, szerintem kamerázta magát. És lehet, hogy nem volt lakott területen belül, de mégis, ez legális? Bárki sétálhat arra, még akár gyerekek is, nem nehéz terep. Nem tudom hova tenni a dolgot... gondoltam rá, hogy szólni kellett volna a rendőrségnek, de az meg túlzás lett volna, vagy nem tudom. Ti mit tettetek volna?szept. 22. 19:45
12/18 Justinianus válasza:
A "más előtt" nem azt jelenti, hogy ha véletlenül meglátják, hanem azt, hogy az volt az elkövető SZÁNDÉKA, hogy más lássa.
13/18 Justinianus válasza:
És a "messziről láttam távolról egy férfit" tényállás után a szándékosság nem igazán lesz bizonyítható. De ha pár méterre a forgalmas ösvénytől történt volna, akkor meg az ügyvéd nehezen bizonyítaná, hogy nem volt ilyen szándék.
14/18 Suetonius válasza:
Ez a Mátrai Faroknyűvő lehetett...
15/18 anonim válasza:
Volt itt egy tag a gyakorin, aki szeretett mesztelenül járni az erdőben, volt egy több száz kommentes poszt róla.
16/18 anonim válasza:
A prideot rendőri védelemmel biztosítják.
Néhány éve a szinte meztelen, aberrált elfajzottak őrjöngését rendőrök biztosították, ugyanabban az időben a Maros utcában egy férfi kirakta és mutogatva sétált. A rendőrök közszemérem sértés okán végigkergettékna Maros utcáb.
Ehhez mit szósz, meggyszósz?
17/18 anonim válasza:
Mondjuk ki is verném, ha ilyet látnék.
18/18 anonim válasza:
Egészségére. Nem vagyok irigy rá, miért hívnék rá rendőrt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!