Melyik normális felnőtt gondolkodik a telefonnal kapcsolatban így?
Nem az a baj, hogy nálatok van. Nem is a korosztállyal van a baj. Engem 32 évesen ugyanúgy zavar ha én a munkahelyemen dolgozom a másik meg tiktokon livezik, videochatel, telefonál, játszik vagy pötyög.
Az a baj hogy 99% nem figyel órán, tiktokoztok liveoztok! De a leckéhez, érettségihez már hülyék vagytok használni az okostelefont.
Ide írjátok ki magát a feladatok majd vki megoldja azt ti meg bemásoljátok a füzetbe hogy még véletlenül sem használjátok az agyatokat... Itt ez a baj hogy már túlzásokba vagytok/ vagyunk esve mind a felnőttek mind a gyerekek!
Kit hívsz ha baj van anyádon kívül? Tudod hogy kit kell tárcsázni hogy milyen adatokat adsz meg?
Van ez a csodás észbontól sorozat én elhiszem hogy van ennyi gyökér... Mikor nem tudod márc. 15 meg aug.20-kor mi van ..
Tehát engem az is ugyanúgy zavar ha egy" anyuka" liveozik sír hogy jajj neki mennyi a dolga, ilyen olyan vidiket csinál ..de mögötte meg retkes az egész ház... Magamra nem vagyok igényes csak mutatom...
"nekünk se volt mégis túléltük"
Ez pont az iskolai használatra szokták most mondani vagy úgy bármire.
Tudod sokszor szívesebben gyújtok gyertyát, mert hangulatos... Kinek mi.. nem mindenki annyira modern h kocsival is a wcre kategória...
Emlékszem mikor felköltöztem anno Bpre nyígtak sokan, hogy messze van... Kérdem milyen messze? Há gyalog fééél óra! Tessék?
Kva nagy kényelem van mostanság az a baj.
Én NORMÁLIS felnőtt vagyok. És végtelenül hülyének tartom az összes olyan felnőtt-dumát, hogy
bezzeg nekünk nem volt, mégis felnőttünk,
bezzeg mi még tudtunk figyelni,
bezzeg mi még tiszteltük a tanárt,
bezzeg mi még kaptunk 1-2 fülest, mégis felnőttünk,
bezzeg én is felpofoztam gyereket, mégis rendes ember lett,
stb....
Nekem bezzeg nem volt mobilom, mégis milyen szép nagy marha ember lett belőlem... Szánalmasan ostoba hozzáállás.
Ez a lehető legbugyutább, értelmetlen, idétlen szöveg.
Ma MA van, 21. század, minden más lett, mi is megváltoztunk (jobb esetben - a nulla IQ-júak ma is ugyanolyanok), a felnőttek is naponta tanulnak újat. És használjuk a mobilt meg minden más okoseszközt (aki nem, az a mezőn él a barmok között), ez itt a DIGITALIZÁLT világ. Ha akárki a feje teteére áll, akkor is ez van, akár tetszik, akár nem, akár jóváhagyjuk, akár letiltjuk...
A VILÁG KEREKÉT NEM LEHET MEGÁLLÍTANI.
Én NORMÁLIS felnőtt vagyok. És végtelenül hülyének tartom az összes olyan felnőtt-dumát, hogy
bezzeg nekünk nem volt, mégis felnőttünk,
bezzeg mi még tudtunk figyelni,
bezzeg mi még tiszteltük a tanárt,
bezzeg mi még kaptunk 1-2 fülest, mégis felnőttünk,
bezzeg én is felpofoztam gyereket, mégis rendes ember lett,
stb....
Nekem bezzeg nem volt mobilom, mégis milyen szép nagy marha ember lett belőlem... Szánalmasan ostoba hozzáállás.
Ez a lehető legbugyutább, értelmetlen, idétlen szöveg.
Ma MA van, 21. század, minden más lett, mi is megváltoztunk (jobb esetben - a nulla IQ-júak ma is ugyanolyanok), a felnőttek is naponta tanulnak újat. És használjuk a mobilt meg minden más okoseszközt (aki nem, az a mezőn él a barmok között), ez itt a DIGITALIZÁLT világ. Ha akárki a feje tetejére áll, akkor is ez van, akár tetszik, akár nem, akár jóváhagyjuk, akár letiltjuk...
A VILÁG KEREKÉT NEM LEHET MEGÁLLÍTANI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!