Melyik normális felnőtt gondolkodik a telefonnal kapcsolatban így?
#3 Akkor nem megyek felnőttképzésre, mert a jelenlegi munkahelyem nem teszi lehetővé azt, hogy ne legyek elérhető. Ha hívnak fel kell vennem a nap 24 órájában, ünnepnapokon, hajnali 2-kor vagy bármikor. Tehát, ha felnőttképzésként is 31 évesen ez is vonatkozna rám, akkor kiiratkoznék vagy el sem kezdeném a tanfolyamot, mert tudom, hogy ezt nem tudnám betartani. :) Na de egy középiskolásnak nincs olyan munkaköre ahol folyamatosan rendelkezésre kell állnia.
Amúgy meg nem értek egyet ezzel a határozattal. Azzal értenék egyet, ha csak az órán kellene leadni a telefont és óra után kapod is vissza, a szünetben meg használhatod. Ez teljesen jogos lenne és értelemszerű.
A normális és a gyakori nem szinonimák.
Még régebb olvastam valami Facebook cikkett arról, hogy nem tudom melyik országban az iskolákban az analóg órákat lecserélik digitálisra, mert a gyerekeknek nehésséget jelent olvasni.
Ment a hőbörgés, hogy "szégyen", "nekünk bezzeg megtanították", "egyre butábbak a gyerekek", "lusták", "ezek a mai fiatalok", stb.
De mikor megkérdeztem, hogy a pattintott kőeszközök megmunkálásával hogy állnak, miért hagytak elveszni egy ilyen fontos tudást, miért olyan lusták, hogy inkább a boltból vesznek egy kést, hallgattak, mint a sír.
Ez amolyan dögöljön meg a szomszéd tehene is mentalitás, vegyülve azzal, hogy ők mennyivel jobbnak képzelik magukat mindenki másnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!