Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hány éves kortól lehet elköltö...

Hány éves kortól lehet elköltözni otthonról és milyen okkal?

Figyelt kérdés
A szüleim reggel bezártak a házba hogy ne tudjak iskolába menni, mert nem tetszik nekik az öltözködésem. Mivel egész életemben ilyenek voltak és mindig csak feltétellel szerettek, ezért ez számomra nyilván nem újdonság, már nincs is szükségem más szeretetére, minden szeretetet megadok magamnak. De mivel iskolába kötelező menni, ezért nem fogok egy hisztis apuka miatt nem menni, szóval átugrottam a kaput. Amikor hazajöttem azt mondták hogy ha nem változok akkor holnap reggel lekapcsolják az áramot és elzárják vizet. Aztán másnap letiltják a készülékeim a wifi router-ről és megszüntetik az előfizetést a telefonszámomon. Aztán ha akkor sem, akkor be iratnak egy fiú nevelő intézetbe és letiltják a bankszámlámat. Ezt persze kétlem hogy megtennék, tudják hogy úgysem élném túl.

szept. 2. 11:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%
18
szept. 2. 11:35
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
18 évesen mehetsz,és menekülj ahogy tudsz.
szept. 2. 11:36
 3/20 KmsRys válasza:
88%
18 évesen, indok nem kell.
szept. 2. 11:39
 4/20 anonim ***** válasza:
96%
Egyrészt kamu, másrészt meg beszélj a gyerekvédelmissel.
szept. 2. 11:43
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem akarom elhinni. De ha igaz, amint suliba mész, szólj ott egy tanárnak, igazgatónaky
szept. 2. 11:47
 6/20 anonim ***** válasza:
88%

18 évet ahogy betöltöd akkor már akár aznap költözhetsz.

Viszont ha tényleg "csak" az öltözködésed a gond nem lenne opció hogy esetleg suliban öltözöl át, vagy 18 éves korodig alkalmazkodol és utána már úgysem tudnak beleszólni hogy mit vislesz

(Ha tényleg komoly az elköltözés akkor kezd el diákmelózni legyen valami pénzed addigra)

Mi a baj amúgy az öltözékeddel? Ha nagyon vészes lenne az iskolából is haza küldenének.

szept. 2. 11:50
 7/20 anonim ***** válasza:
94%

Miben akartál menni? Én 43 éves vagyok nincs gyerekem, de tudtommal ünneplőben kell menni mivel tanévnyitó vagy valami ilyesmi van .. Basic : fehér blúz/ ing és/ vagy fekete szoknya/ nadrág.

Vagy matrózblúz. Erre felé a diákok így mentek , nekem sántít a sztori.

szept. 2. 11:57
 8/20 anonim ***** válasza:
91%

A szünidei kamuk után itt vannak az iskolai kamuk.

No, mi van, nálatok sem vették el a mobilokat reggel, mikor beléptetek az iskolába?

szept. 2. 11:57
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem engednek suliba, hamarosan nem fognak családi pótlékot kapni.

Egyáltalán igaz, amit leírtál?

szept. 2. 12:05
 10/20 anonim ***** válasza:
85%
#8 igen, itt sem vették el, most pl sulis gépről írok, de telefon is itt van. Jönnek a kérdések majd ezerrel, csak most figyelek az ünnepségre.
szept. 2. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!