Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jól sejtem, hogy 1 ilyen...

Jól sejtem, hogy 1 ilyen rendelés után a kiszállító cég helyett a rendőrség fog megjelenni?

Figyelt kérdés

Láttam redditen egy postot amiben leírták hogy valaki 8 évig élt egy pár perces trip alatt.

[link]

Sima szobanövénynek árulták magyarországon is. Mostmár elvileg illegális. Mármint a hatóanyag. De maga a növény nem.

"Az élő látnokzsálya növény (dugvány, palánta stb.) nem esik törvényi szabályozás alá Magyarországon, tehát birtoklása minden tekintetben legális"

"A Salvia trip a dózistól függően az egészen enyhe, éppen-hogy-csak állapottól a teljes pszichedelikus élményig terjedhet. Ezt a kreatív, álomszerű élményt sarkalatos szemlélet-változás jellemzi, megváltozott érzékelés, valamint érzéki és esztétikai értéknövekedés. Nagyobb dózisoknál erőteljes időtorzulás, élénk képhatások, különböző lényekkel való találkozások, más helyekre, bolygókra, időkbe való utazás, több évnyi létezés festékként a falon, vagy egy személy egész életének átélése is előfordul. Ezek nagyon intenzív élmények, gyakran tűnhet úgy, hogy a salvia tripből ez a néhány perc is túl sok"

Egy próbát megérne! De ez most legális vagy nem? Ennyit találtam...

Több nyugat-európai országban is legális és lehet rendelni.

Általában át is jön a határon...

aug. 31. 17:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom legális, és akár tele is pakolhatod vele a kertet...
aug. 31. 17:58
 2/2 anonim ***** válasza:
89%
Hát azóta változott a helyzet, nem is kapni sehol Magyarországon...
aug. 31. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!