Miért tiltja unió a halálbüntetés visszaállítását ??
Figyelt kérdés
Szerintem ez lenne az egyetlen megfelelő büntetés az összes gyilkosra!! Vissza kéne állítani a világ legjobb dolga lenne !
Életet az életért !
Amilyen technológiával dolgoznak a a rendőrök stb már biztos a tényleges gyilkos kerülne halál sora nem pedig ártatlan ..
Amerikába most ítéletek halálra egy senkiházit nagyon helyesen megölt 2 nőt
Majd szeptember 16-ÁN végzik ki
Egy ilyen féregért nem kár
aug. 28. 11:04
21/24 anonim válasza:
Jó dolog a halálbüntetés amíg egyszer csak nem egy ártatlan embert végeznek ki. Volt már olyan hogy valaki bevallott valamit amit el sem követett. Volt olyan is hogy többen is azonosítottak valakit aztán kiderült hogy mégsem ő volt az. Stb, stb. Ehhez még vedd hozzá a magyar sündőrség hozzáértését és akkor rájössz hogy mégis mi a probléma ezzel a halálbüntetés dologgal. Én eddigi életem során, állampolgárként háromszor fordultam rendőrséghez. Mind a három alkalommal kiderült hogy olyan szinten hülyék gyülekezete az állomány amire egyszerűen nincsenek szavak. Az igazságszolgáltatásunk többi tagjáról (ügyészség, bíróság) is hasonlóan lesújtó tapasztalataim vannak. Ezekre a nagybevásárlásomat nem bíznám, nem hogy életről-halálról döntsenek.
23/24 anonim válasza:
Aki halálbüntetést akar, az embereket akar ölni, tehát gyilkos, VAGYIS KI KELLENE VÉGEZNI.
24/24 anonim válasza:
#23 Ez kb olyan érv, hogy az összes börtönőrt börtönbe kell zárni, hiszen megsértik mások személyi szabadságát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!