Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért tiltja unió a halálbünte...

Miért tiltja unió a halálbüntetés visszaállítását ??

Figyelt kérdés

Szerintem ez lenne az egyetlen megfelelő büntetés az összes gyilkosra!! Vissza kéne állítani a világ legjobb dolga lenne !

Életet az életért !

Amilyen technológiával dolgoznak a a rendőrök stb már biztos a tényleges gyilkos kerülne halál sora nem pedig ártatlan ..

Amerikába most ítéletek halálra egy senkiházit nagyon helyesen megölt 2 nőt

Majd szeptember 16-ÁN végzik ki

Egy ilyen féregért nem kár

aug. 28. 11:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
22%

"Lásd Mór."

Mór jó példa. Visszaesők voltak, azóta is bűnöznek, kutyának nem hiányzott volna a két tag.

aug. 28. 12:49
 12/24 anonim ***** válasza:
Mert a törvényhozás nem aszerint működik, hogy mi lenne a "világ legjobb dolga" - ahogy te fogalmazol.
aug. 28. 13:02
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

#11 Remek példája vagy, miért NEM lenne jó visszahozni.

Nem öltek meg senkit, de számodra már az sem baj, ha őket kivégezték volna azért, amit el sem követtek...

Aztán ezen úton eljutunk lassan oda, hogy végezzük ki azt is, aki csúnyán néz ránk :)

aug. 28. 13:34
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

13.

Remek példája vagy annak, milyen szépen tudnak az emberek vetíteni. Sehol nem írtam, hogy öltek.

aug. 28. 13:42
 15/24 anonim ***** válasza:
64%

#14 Értsd, amit írok.

Éppen ezaz, hogy neked már nem gyilkosok kivégzése is oké lenne.

Legalábbis a "kutyának nem hiányzott volna" részből ez jött át.

aug. 28. 14:35
 16/24 anonim ***** válasza:
15%

15.

Állítsd már le magad, mert hallucinálsz. Kasiernek annyi volt a számláján, hogy így is 18 évet kapott. Nem lett volna érte kár, én leírtam már az elején, hogy a többszörös visszaeső, erőszakos stb bűncselekmények elkövetői nyugodtan mehetnek a levesbe. A barátnője szemét kinyomó is kijön majd 3 év múlva, aztán csinálja tovább a feszkót, te meg majd tapsolsz neki.

aug. 28. 14:54
 17/24 anonim ***** válasza:
52%
#16 Nem hallucinálok, szimplán azt mondom, hogy egyesek (pl te) már nem embrölési ügyekben is kivégeznének embereket és az véleményem szerint no comment. Ráadásul úgy tesztek, mintha mindenki, aki ezzel nem ért egyet már rögtön a pszichopatákat védené. A többszörös visszaesők esetében például támogatom az életfogytot, de legalábbis nagyon hosszú büntetést, hisz azok nyilván nem tudnak megváltozni...
aug. 28. 15:03
 18/24 anonim ***** válasza:
16%
Ha szerinted egy ilyen embernek az utcán van a helye, aki kinyomja más szemét, úgy hogy már előtte peppé verte számtalanszor, akkor én is annyit tudok mondani, hogy no comment. Ismerem a fajtád, azt hiszed magadról hogy milyen kis értelmes vagy, te vagy a 12 dühös emberből a főszereplő, de nem, csak egy 🤡 vagy.
aug. 28. 15:15
 19/24 anonim ***** válasza:
55%

"Ha szerinted egy ilyen embernek az utcán van a helye, aki kinyomja más szemét, úgy hogy már előtte peppé verte számtalanszor, akkor én is annyit tudok mondani, hogy no comment."

Ha megmutatod, ezt hol írtam, akkor elismerem ;) És még én hallucinálok :D

aug. 28. 15:21
 20/24 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
72%
Az élethez való jog magasabbrendű, ezért nem lehet kivégezni senkit. Ez jogi kérdés.
aug. 28. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!