Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért illegálisak a drogok?

Miért illegálisak a drogok?

Figyelt kérdés

Miért illegális venni, eladni, birtokolni, fogyasztani drogot? Kinek mi köze hozzá, hogy mit csinálok a saját életemmel? Milyen alapon bünteti a drogbirtoklást? Ha megölök valakit és börtönbe kerülök az rendben van, de abba senki ne üsse bele az orrát, hogy mit birtoklok és fogyasztok mert csak az én dolgom ha másnak nemártok vele!

És persze meg lehet e sok idiota törvényt mondani pl. az ártalmatlan kannabisznak ami sok esetben gyógyhatású és nem káros, nincs egészségügyi engedélye (magyarországon) de az opiátoknak amik némelyike erősebb mint a heroin, annak van.

Meg persze idegmérget is lehet vásárolni diszes palackban, (alkohol) de 1 gramm fűvel már a rendőrségen kötsz ki.

Idióta rendszer…

aug. 25. 01:49
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Nem hit kérdése ez, rengeteg füvest ismerek, egyik sem bűnözik azon túl, hogy szívnak...Annyira akkor nem lehet általános ez a rablás, betörés dolog egy spangliért
aug. 31. 18:53
 32/32 anonim ***** válasza:

“ Egy alkoholistáról se halottam, aki betört volna vagy kirabolt volna valakit, hogy pénzt szerezzen a szenvedélyére.”

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Lehet te nem hallottál róla, attól függetlenül végtelen cikket lehet hozni stb stb.

Nem szimpatikusak számomra a füves gyerekek, de egy szinten vannak az alkoholistákkal. Sőt most, ha csak a saját személyes tapasztalatra hagyatkozom. 1-0 a füves gyerek javára, mert csendbe elspanglizgatott, ameg az alkoholista telehányta a lépcsőházat, leszagatott postaládát, nem tudta beírni a kapukodot ordibált..

“ Így van utolsó. De azért a heroin nagyon nagy véglet.”

Igen, ezt picit lehet eltúloztam.

Nyilván én magam nem tudom, honnan is tudnám a kormány melyik kábítószert miért nem engedni.

Én csak magát a gondolkodás módot akartam szemléltetni, hogy szerintem egy erősebb kábítószer potencionálisan csökkenti a belőled kivehető profitot. Így innentől “érhető” a kormány állás foglalása.

szept. 1. 01:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!