Miért illegálisak a drogok?
Miért illegális venni, eladni, birtokolni, fogyasztani drogot? Kinek mi köze hozzá, hogy mit csinálok a saját életemmel? Milyen alapon bünteti a drogbirtoklást? Ha megölök valakit és börtönbe kerülök az rendben van, de abba senki ne üsse bele az orrát, hogy mit birtoklok és fogyasztok mert csak az én dolgom ha másnak nemártok vele!
És persze meg lehet e sok idiota törvényt mondani pl. az ártalmatlan kannabisznak ami sok esetben gyógyhatású és nem káros, nincs egészségügyi engedélye (magyarországon) de az opiátoknak amik némelyike erősebb mint a heroin, annak van.
Meg persze idegmérget is lehet vásárolni diszes palackban, (alkohol) de 1 gramm fűvel már a rendőrségen kötsz ki.
Idióta rendszer…
Lehet, hogy te tudnád mértékkel használni. Az is lehet, hogy téged egyáltalán nem érdekel, hogy mi van más emberekkel.
Viszont a legtöbb ember nem tudná normálisan használni a drogokat. Továbbá a legtöbb ember felelősséget érez a többi ember iránt, így jobbnak látja, hogy ha a többi ember nem használ ilyet.
Magyarul ha nem egy önző, individualista ember leszel, akinek az identitását az határozza meg, hogy milyen márkákat szeret, akkor érteni fogod az egészet.
Ja, és örülj neki, hogy mi nem vagyunk olyanok, mint te. ;)
Pl kocsiba ül full készen, balesetet csinál és így embereket öl meg/anyagi kárt okoz.
Vagy elvonása van, nincs pénze, ezért erőszak árán is de pénzhez kell jusson.
Meg van készülve és nem fogja fel mit csinál, és a viselkedésével megzavarja pl a gyereküket oviból hazahozó családokat, megijeszti a gyerekeket.
Szerintem az itt hozzászólók( nem olvastam el már egytől egyig mindet) rossz oldalról nézik.
Szerintem a törvényhozóknak, nem az egészség rombolása a probléma a kábítószerrel. Hiszen ha ez lenne, akkor nem lehetne alkoholizálni, cigarettázni. Mert az is rombolja nem?
Szerintem ők ennek a “gyorsaságát” mérlegelik. Nézd meg az állam szempontját.
Alkoholista, dohányos vagy.
Azért ezekkel túlnyomó többségben simán elélsz 60-70 éves korodig.
Az életed nagy részét ledolgoztad, leadóztad. Meghalsz 70 évesen 85 helyett? Nem kell fizetni a nyugdíjt neked, nyugodj békében.
Viszont egy kőkemény kábítószer, például a heroin, az eszméletlen gyorsan lerobbant. Nem leszel keresőképes, nem fogsz dolgozni, valószínűleg hamar föld alatt végzed.
Mi a francért hagyná ezt?
Így adott valamit, ihatsz, cigizhetsz de túlnyomó többségben amire szüksége van, hogy dolgozz az megtörténik és neki ennyi elég.
Így van utolsó. De azért a heroin nagyon nagy véglet.
Az tényleg veszélyes.
De pl a sima füvet már szinte mindenhol engedélyezik. Ezt is ugyanúgy tiltják. Pedig nem veszélyesebb mint az alkohol...
"Pedig nem veszélyesebb mint az alkohol..."
Egy alkoholistáról se halottam, aki betört volna vagy kirabolt volna valakit, hogy pénzt szerezzen a szenvedélyére.
A drogosoknál - akár egy staub jointért is - viszont ez rendszeres.
#26 Én mozgok ilyen körökbe és megnyugtatlak, hogy ez a legócskább sztereotípia, amit csak hallani a drogosokról.
Persze van ilyen is, de te nem láttál még csak marihuánát fogyasztó embert, ha ekkora hülyeséget írsz...
Az alkohol sokkal jobban leépít, mint a fű, ráadásul sokkal idiótábban is viselkedsz tőle, sokak agresszívan.
"Én mozgok ilyen körökbe......"
Én is, mester!
Úgyhogy amit írok az qurvára nem sztereotípia.
Persze, ha így neked jobb...... hogy amit akarsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!