Miért illegálisak a drogok?
Miért illegális venni, eladni, birtokolni, fogyasztani drogot? Kinek mi köze hozzá, hogy mit csinálok a saját életemmel? Milyen alapon bünteti a drogbirtoklást? Ha megölök valakit és börtönbe kerülök az rendben van, de abba senki ne üsse bele az orrát, hogy mit birtoklok és fogyasztok mert csak az én dolgom ha másnak nemártok vele!
És persze meg lehet e sok idiota törvényt mondani pl. az ártalmatlan kannabisznak ami sok esetben gyógyhatású és nem káros, nincs egészségügyi engedélye (magyarországon) de az opiátoknak amik némelyike erősebb mint a heroin, annak van.
Meg persze idegmérget is lehet vásárolni diszes palackban, (alkohol) de 1 gramm fűvel már a rendőrségen kötsz ki.
Idióta rendszer…
azért, mert pl másnak árthatsz miközben te be vagy tépve. plusz nem túl jó a testednek.
btw én sem nagyon értem.
világ életemben egyszer füveztem, de buta voltam, ittam rá. okádáson kívül nem emlékszem semmire sem.
Mert mindig van egy ostoba réteg, aki nem képes felelősséggel kezelni ezeket az anyagokat, tehát vagy túl sokat vesz be, vagy ilyen állapotban autókázik. Ez a társadalom normálisabb felének egyáltalán nem hiányzik.
Igen, ez a probléma az alkohollal is...
"Tudod hány embert halt bele, mire eljutott a kokain hozzád? Vér tapad hozzá."
De ez pont az illegalitása miatt van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!