Szabad tuzijatekozni hazilag otthon augusztus 20-an?
Korábban én is azt hittem, hogy be kell jelenteni vagy engedélyt kell kérni, de ahogy 1. írta, eleve vannak olyan tüzijátékok amiket bármikor lehet venni, használni. Nálunk a környéken az egyik ázsiai boltban lehet általában tüzijátékot venni simán, de a neten lehet rendelni sokfélét. Viszont onnan már nem szerzed be holnapra.
Nyugodtan vegyél ilyen tüzijátékot, ahogy írta, a 3. kategóriába tartozókat simán lehet bármikor használni, azok is elég szépek. Még szilveszterkor se vettem annál durvábbat.
Szabad de biztos sok kutyás rajongód lesz.
Ha mellettem tűzijátékozna valami idióta a seggébe dugnám a rakétáját az biztos.
"Szabad de biztos sok kutyás rajongód lesz."
Aki kutyát tart, az ne csak azért tartsa hogy na de cuki legyen valami háziállat. A kutyát tanítani kell. Az én kutyámat egyáltalán nem zavarja ha tüzijátékoznak.
Szóval a gazdi hibája, ha a kutya fél. Egy kutyának nem szabad félni.
Ostoba vagy nem minden kutya alapból nyugodt, stresszesek traumásak stb stb, de ehhez nem értesz te nagyokos az látszik.Nem való az ilyen gondolkodású embernek egy aranyhal sem nem hogy kutya.
A tiéd bírja a másiké pedig nem te agyoniskolázott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!