Loptam a boltbol 1000forint allat mik lehetnek a következményei?
Figyelt kérdés
18 év allat vagyok és meggitam egy tejet a boltbol nem volt nálam személyi meg senki hozzám tartozo telefon száma ezért rendört hivtak ki halgattak haza vittek valami papirt iratak alá velem és azt mondták eljárás indult ellenem!aug. 18. 23:48
12/20 A kérdező kommentje:
6 jo de én fel alá mászkáltam és ugy iszokadtam
aug. 20. 15:41
13/20 anonim válasza:
Én mindig bele ettem ittam mindenbe mikor boltos gyakszin voltam, ha nem veszik észre nem lesz baj. Volt, hogy egy egész rúd csokit megettem. Volt egy nő aki járt be vásárló övele jóba voltam, megkértem, hogy takarjon amíg eszek, eltakart így nem buktam le:D. De én nem csak abba a boltban ettem már ahol meloztam, nagyon sok boltban ettem bele mindenbe. Fornetikbe, üdittőkbe ittam bele, édességek stb. De ne csináljátok amúgy mert nagy rá az esély hogy lebuksz!
14/20 anonim válasza:
13-as vagyok, amugy sajnálom hogy lebuktál, érdekes én sose buktam le pedig sokszor csináltam, de már nem fogom csinálni mert nem szabad
15/20 anonim válasza:
Érdekes, ha 1000 forintot lopsz, eljárás indul ellened, ha milliárdokat, akkor te vagy a szabadságharcos nemzeti hős...
16/20 anonim válasza:
15 - ös!
Aki el tud lopni milliárdokat, az okos. Valószínűleg nem is lehet rábizonyítani semmit.
Aki 1000 forint értékben lop, az meg egy olcsó sutyerák, aki meg is érdemli a sorsát.
17/20 anonim válasza:
16. Okosabb, mint Zuckerberg, az biztos ;-)
18/20 anonim válasza:
Zuckerberg? Akinek köszönhetjük a facebook - ot?
Azért Ő elég okos.... vagy csináld utána, amit Ő!
(az soha nem volt bizonyított, hogy Winkelwoss - ék lettek volna az ötletgazdák...)
19/20 anonim válasza:
Szerintem semmi nem lesz. Komolyabb ügyekkel sem foglalkozik senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!