Lehetnek következményei, hogy fogadásból megettem egy fél kiflit a Sparból?
Lehet!
Mert ha előtte összefogdosta a kifliket valami öregasszony, aki szarás után nem mosott kezet, akkor jó eséllyel te is fosni fogsz.
"hogy fogadásból megettem egy fél kiflit"
A másik fele hova lett? Azt feldugtad magadnak?
ha lett volna belőle valami, azt már a pénztártól való távozás előtt megtudtad volna, és legrosszabb esetben is egyszerűen kifizettették volna veled. Ha olyan tételről lenne szó, ami már egy kicsit is növelné a helyi biztonsági szolgálat statisztikáját, simán lehetne belőle valami, de egy kifli miatt nem fognak szarakodni az egyébként is hol működő-hol nem működő kamerák felvételeinek visszanézésével :D
nekem - mint aki sajnos ült már a kamerák másik felén - ez a tapasztalatom. a helyedben nem aggódnék emiatt
Kérdező!
Mindegy, hogy a kifli sarkát vagy egy rágógumit vettél el ENGEDÉLY ÉS FIZETÉS nélkül.
Amit csináltál az lopás, mint tulajdon elleni szabálysértés.
Az se érdekel senkit, hogy fogadás volt, vagy hogy később mit veszel ugyanabban a boltban.
Ha nem indul eljárás ellened, akkor mákod van.
De arról azért tudjál, hogy 1 évig lehet eljárást indítaniuk ellened, bármikor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!