Mit fogok kapni szerintetek?
Figyelt kérdés
2 hónappal ezelőtt, egy meggondolatlan cselekedetből lett egy kis problémám.
Kicseréltem egy áru címkéjét egy olcsóbb címkére. Elfogott a biztonsági őr, feljelentettek(az üzlet), de kifizzettem a differencia értéket még akkor ott a boltban. Tehát igazából ez csalásként van feltűntetve.
A rendőrségen nagyon jófejek voltak velem, mondták, h ez most egyszer megtörtént, a hölgy mikor felvette a vallomásom nagyon kedves volt velem.
A héten lesz a bírósági tárgyalásom. szerintetek mit kapok majd?? Ha pénzbűntetést, akkor körübelül mennyit??(7500Ft-ba került az áru)
18/L
2010. nov. 2. 11:07
11/15 anonim válasza:
Ha senkit nem büntetnének meg? Azért tényleg szánalmas ez az egész rendszer! Aki ilyen kis csekély dolgot csinál azt egyből vinnél börtönbe akik meg ennél ezerszer nagyobb hibákat követnek el vagy mellékesen cigányok azok megússzák egy nagy semmivel! Én se azt mondom,hogy ártatlan,de első esete kapjon egy figyelmeztetést és ennyi. A következő esetnél meg vállalja a következményeket (ahogyan most is ).
12/15 anonim válasza:
Előre is bocsánatodat kérem, ha nem találod viccesnek, de szerintem HIMLŐT fogsz kapni:D
13/15 anonim válasza:
Sosem csináltam ilyen cimke átragasztást és nem is áll szándékomban, de legyetek szívesek árulja már el valaki, hogyan bizonyítják azt hogy a cimkét én ragasztottam át és nem a dolgozók tévedése miatt került másik cimke a termékre?
14/15 A kérdező kommentje:
Videokamera....
2010. nov. 2. 17:44
15/15 anonim válasza:
Szerintem még működik az, h büntetlen előéletnél (rem.az van )nem ítélnek el ennyiért.Utálom a lopósokat(eladó vagyok), de vhogy téged sajnállak.Reméljük tanultál az esetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!