Mit fogok kapni szerintetek?
2 hónappal ezelőtt, egy meggondolatlan cselekedetből lett egy kis problémám.
Kicseréltem egy áru címkéjét egy olcsóbb címkére. Elfogott a biztonsági őr, feljelentettek(az üzlet), de kifizzettem a differencia értéket még akkor ott a boltban. Tehát igazából ez csalásként van feltűntetve.
A rendőrségen nagyon jófejek voltak velem, mondták, h ez most egyszer megtörtént, a hölgy mikor felvette a vallomásom nagyon kedves volt velem.
A héten lesz a bírósági tárgyalásom. szerintetek mit kapok majd?? Ha pénzbűntetést, akkor körübelül mennyit??(7500Ft-ba került az áru)
18/L
Igen, mindent rögtön kifizettem, beismertem.
de nagyon rosszul érzem magam emiatt az ügy miatt. Már 2 hónapja itt lebeg a fejem felett. Jó, h már vége lesz és elfelejthetem az egészet. Nah de még is mit kapok ezért szerintetek?
Olyan lehet, h nem kapok semmit:O??
Igazából 2 dologtól félek:
1, erkölcsi bizonyítványban(ha majd kell) szerepelni fog ez az ügy vagy esetleg nem is kapok miatt erkölcsi bizit
2, nagyobb összegű pénzbírság(tízezrekre gondolok itt)
Nagyon különös, hogy tárgyalásod lesz, nem is értem, miért nem csak szabálysértés.
A büntetés olyan 30-70.000 lesz.
Nekem az mondta a nő a rendőrségen, h az augusztusi új törvényrendelet miatt minden apró dolgot visznek már a bíróságra:S
30-70 ezer??? Neeee
Ki tudnám fizetni, de akk rámenne az egész nyári fizetésem.:(
Biztos,hogy butaságot csinált,amiből tanult és megbánta ....
Nem büntetném,hisz a nagy halak úszkálnak és nincs bűntudatuk,kifogástalan az erkölcsibizi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!