Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Családsegítős hölgy rám...

Xsedan kérdése:

Családsegítős hölgy rám szállt, tanács?

Figyelt kérdés

Röviden próbálom.

Gyerekkoromba intézetbe kerültem, ez a nő juttatott be oda.

Nehéz körülmények közt nőttem fel. De kajánk mindíg volt. Kijárt a családsegítő apám pedig összeveszett vele rendesen. (Majdnem megverte)

Ennek már 7-8éve. Azóta leérettségiztem, jogsit tettem, családot alapítottam vállalkozásom lett. Most vissza költöztem a szülői házba ami 8éve üres és szétlopták meg nem szép állapotú, de statikailag rendben van.

1hónapja kezdtem a felújítást kb.

Áram,víz vissza magában milliós tétel volt. Ezen felül is sok költeni valóm volt, bútorok háztartási eszközök stb.. kijött a védőnő és látta a félbehagyott munkáimat.

Sajnos nem szép rendben volt minden, de nem értett hozzá és szólt a családsegítőnek. Pont ennek a nőnek akivel nem vagyunk jó viszonyban. Mire kijöttek a munkáim nagyrésze be is volt fejezve. És csak lesett a védőnő, és el is szégyelte magát hogy nem hitt nekem hogy pár napos munka !

De nem is az a gond . 22éves vagyok és egyszerűen nem fogják fel hogy nem az a színt vagyok mint 13évesen. A családsegítős pedig kiakar járni és olyan papírt hozott hogy bevan szakadva a mennyezet meg kivan dőlve a fal meg nincs fűtés. Ez nonszensz. A védőnő a félmunkákat látta. Egyik falat kivertem, hogy oda tegyem a bejárati ajtót. A mennyezet nincs leszakadva csak egy falat egybe nyitottam és felette állmennyezetet akartam és nem akartam bevakolni a menyót. Fűtés pedig klímával lesz. Ha odajutok. Na ezt velük le is beszéltem de csak kiakar járni a családsegítős, nem jó hangvétellel próbált mindenbe szószerint belekötni. Mint egy gyerekkel próbált velem beszélni. Már megértem apám miért akarta megverni. Pedig egy ellenségem sincs mindenkivel jól kijövök pláne hivatalos személyekkel. Nem bennem van a hiba. Hanem ebbe a nőbe ez a gyűlölet. Keresztbe akar tenni, pláne hogy látja hogy sikeres vagyok. Akárhogy hangzik ez, de ez így van.

aug. 11. 03:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Így van, kérj mást.
aug. 11. 10:58
 12/16 anonim ***** válasza:
48%

Nem jó semmilyen hatósággal sem összerúgni a port.

Ilyen előzmények után érthető, hogy a gyámhatóságos hölgy számodra erősen ellenszenves, de próbáld higgadtan kezelni.

Persze panaszt tehetsz ellene, 1. fokú gyámhatóság az önkormányzat jegyzője, de az csak elmérgesítené a helyzetet.

Védőnők pl. sokszor kertvárosi jó családoknál vannak kint sokáig, ahol igazán szükség lenne rájuk, onnan pár perc után kifordulnak, mert ott még levegőt venni sem kellemes...

aug. 11. 12:50
 13/16 árokpart ***** válasza:
Kérdező! A rendőrséghez fordulj. Felnőtt emberként már semmilyen joga nincsen veled szemben.
aug. 11. 22:24
 14/16 árokpart ***** válasza:
12-es Jelen esetben semmilyen hatósági jogköre nincsen.
aug. 11. 22:25
 15/16 árokpart ***** válasza:
74%
12-es Pont ez a kishitűség a legnagyobb problémánk nekünk magyaroknak. A kérdező igenis mutassa meg , hogy ki az úr a háznál!
aug. 11. 22:27
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenki válaszát!
aug. 12. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!