Nagyon felek valaki valami tanacs hogy vele fordult e ilyen elő?
Figyelt kérdés
Kb 2 hete voltam olaszországban és fürödtem medencébe bár az rendbe volt tartva és ezért gondoltam agyevő amőbára de szerintem nem az, egy kb 6 napja elkezdett eleinte picit fájni a tarkómnál a fejem és nem foglalkoztam vele utánna estére belázasodtam mert nagyon rázott a hideg és gyengének éreztem magamat meg melegenek(mármint nem úgy xd ) és azóta fáj hátúl a tarkómnál a fejem ilyen nyomó érzésnek érzem vagy ahoz tudnám hasonlítani, de étvágyam van, és nem is fogytam semmit, nem szédülök meg semmi csak néha az orromból jön ki ilyen váladék ami néha ilyen sárgás vagy zöldes színű, és csak ez van hogy nagykn fáj a fejem hátul a tarkómnál vagy feljebb ha megrázom akkor is érzem akkor mintha jobban érezném, valakinek már volt ilyenje és mi lett vele elmúlt magától? Én arra gyanakodok hogy valami vírusos vagy fertőzéses valami lenne, nagyon félek attól hogy meghalok agydaganatban és ittkell hagynom a családom :/ mert még elég fiatal vagyok...aug. 5. 23:26
1/2 anonim válasza:
Ne aggódj, a leírásod alapján ez az agyevő amőba benned éhen halna tehát nem tudna megbetegíteni :DDD
2/2 anonim válasza:
Oké, úgy teszek, mintha komolyan venném a kérdést. [sóhaj]
Ha ennyire aggódsz, menj el orvoshoz. De a leírás alapján ez nátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!