Mit csinálnak ha iskolában egy diák elájul? Milyen esetekben hívnak mentőt? Nakatok már fordult elő ilyen?
Kétszer ájultam el sulisként, egyszer osztálykiránduláson kivezényelték hajnal hatkor a másnapos testem valami feladatot csinálni, meg egyszer konkrétan suliban, bementem tök betegen és kihívtak felelni és összeestem közben.
Leküldtek a suliorvoshoz kísérővel (egy osztálytársammal), meg osztálykiránduláson megkérdezték, hogy vagyok, szeretném-e, hogy mentőt hívjanak, vagy felhívják szüleim. Nem szerettem volna. Miután a suliorvos megállapította, hogy semmi bajom, csak kéne reggelizni, megkérdezték, hogy akarok-e hazamenni, nem akartam.
Viszont mindkét esetről ment egy e-mail anyámnak, meg a kollégiumi nevelőmnek.
Súlyos szerintem is az, ha az illetőnek rohama van, és azért ájul el, vagy, ha nem tér magához gyorsan, vagy bármi medikális vészhelyzet. Viszont arra készülj fel, hogy nem, nem fogod megúszni, hogy a szüleid tudjanak róla. Kötelességük szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!