Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi történhetett ezzel a...

Mi történhetett ezzel a gyerekkel?

Figyelt kérdés

A cikk alapján 2000-ben, vagyis 24 éve tűnt el és most találták meg a holttestét.

De miben halhatott meg?

[link]

aug. 1. 13:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Van róla vagy 25.000 cikk a neten.
aug. 1. 14:01
 2/12 anonim ***** válasza:
76%

Nyilván elrabolták és bántották.

Nekem is 11 éves fiam van, el sem tudom képzelni azt a 24 év gyötrelmet, amit a szülők átéltek.

aug. 1. 14:01
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

"Nyilván elrabolták és bántották"

Eddigi vizsgálatok alapján a legvalószínűbb, hogy elgázolták biciklizés közben.

aug. 1. 14:07
 4/12 anonim ***** válasza:
41%
A bringát megtalálták hamar, de semmilyen sérülést és semmilyen idegen dns-t nem találtak rajta. Szerintem a #2 áll közelebb az igazsághoz.
aug. 1. 14:35
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
#4 A mai cikkben összetört bicikliről írtak. Akkor most mi igaz?
aug. 1. 14:37
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
"A rendőrök először azt gyanították, hogy a bicikliző kisfiút valaki elgázolta, majd a nyomokat eltüntette. Csakhogy három hónappal később megtalálták a fiú kerékpárját, ám azon a bűnügyi technikusok sem sérülést, sem idegen DNS-nyomot nem találtak, így a gázolásos verziót a rendőrök elvetették."
aug. 1. 14:39
 7/12 anonim ***** válasza:
94%
Bicajjal elütötték, valószínűleg vagy meghalt instant, vagy súlyos sérüléseket szenvedett, és a gerinctelen gázoló elásta.
aug. 1. 14:48
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Habár a szülőnek valahol megnyugvás ennyi év várakozás és bizonytalanság után, másfelől viszont rohadék egy dolog, hogy valaki ennyi éven keresztül hallgat, és éli az életét, mintha mi sem történt volna.

Másfelől eddig miért nem említette senkinek a "haver"...?

aug. 1. 14:56
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy barátnőm tűnt el, szintén 24 éve. Őt megtalálták, de mai napig nem tudni ki tette, sejtés sincs.

24 éve még nem ott tartott egy bűnügyi nyomozás, ahol most. Beleértve a kihalgatásokat is, már nem tud egyszerűen letagadni valamit egy szemtanu vagy tettes.

Egyszer volt erről szó egy műsorban ha ez ma történik, valószínű a tetteshez már aznap kopog a rendőrség. Mára meg mindegy bizonyíték szerte foszlik, használhatatlan bármi is.

aug. 1. 15:08
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
9/9 "Beleértve a kihalgatásokat is, már nem tud egyszerűen letagadni valamit egy szemtanu vagy tettes." Ezt még is miből gondolod? Voltam pár kihallgatáson. Gyanúsítottként jogom van hazudni. Tanúként a jog igazmondásra kötelez, de nekem egyszer sem tudták bizonyítani, hogy nem mondtam igazat.
aug. 1. 15:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!