Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek is törvényt...

Szerintetek is törvényt kellene hozni aról, hogy aki házasságon kivül születik gyerek csakis a férfi (azaz az apa) belegyezésével tudja érvényesiteni az anya a gyerekkel való jogait?

Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 16:38
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
71%
Az a baj hogy minden egyes eset más és más, egyedi, ezért nem is lehet egy kalap alá venni az összeset. Van amikor a nő a g*ci de van amikor a férfi.
2010. nov. 1. 17:20
 12/32 hennike ***** válasza:
67%
szerintem hülység. márcsak azért is, mert a pasik gyakran hagyják ott a teherbe esett nőtt. számtalan példa van rá a környezetemben. nem veteti el a nő a babát, mert fűt -fát ígért neki,k támogatást, segítséget, majd megszületik a baba és apuka odébb áll... (tisztelet a kivételnek) ha esetleg apuka a terhesség 6. hónapjában rájön, hogy tulajdonképp nem is akarta a babát, akkor anyuka szívjon egyedül??? szerintem ne.
2010. nov. 1. 17:23
 13/32 anonim ***** válasza:
37%
Igen, én támogatom.
2010. nov. 1. 17:46
 14/32 anonim ***** válasza:
15%

"szerintem hülység. márcsak azért is, mert a pasik gyakran hagyják ott a teherbe esett nőtt. számtalan példa van rá a környezetemben. nem veteti el a nő a babát, mert fűt -fát ígért neki,k támogatást, segítséget, majd megszületik a baba és apuka odébb áll..."

Ilyen nincsen. A férfiak akarnak gyereket a nők többsége nem, mert jajj milesz akkor a varrónői karrieremmel?

2010. nov. 1. 17:48
 15/32 anonim ***** válasza:
76%

És ha lesz gyerek akkor jaj mi lesz a boldog csajozós időszakkal, meg jaj mi lesz a boldog agglegénységgel!

Ne legyél már ennyire álszent!

2010. nov. 1. 17:50
 16/32 A kérdező kommentje:
Ti arra nem gondoltatok ,akkor talán nem lenne egy könnyű vérű nö?Talán meggondolná minden nő,csak akkor fekszik le egy férfivel ha az a férje....
2010. nov. 1. 18:37
 17/32 A kérdező kommentje:
Amugy az óvszeris kiszakadhat.Szerintem minden nőnek házasságon belül kellene csakis szexelnie,azt nem kellene utána siránkozniuk....Akik meg házasságon kivül,férj nélkül csinálják,azok megérdemlik..Azok ne kapjanak gyerekterást,csakha az apa önként fizet...
2010. nov. 1. 18:42
 18/32 A kérdező kommentje:
bocs gyerektartás akart lenni
2010. nov. 1. 18:43
 19/32 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem meg egy jogállamban ez kicsit durva lenne. Örvendetes lenne, ha nem akarnád a saját eszméidet másokra erőszakolni.
2010. nov. 1. 19:29
 20/32 anonim ***** válasza:
77%

"Ti arra nem gondoltatok ,akkor talán nem lenne egy könnyű vérű nö?"

Lehet. De mégtöbb lenne a kalandor pasi, aki kihasználja a szegény, buta kis csirtiket és akkor meg ők fognak szívni, csak mert egy kanos barom elcsavarta a fejüket.

Na melyik a jobb?

Mellesleg pedig lehet akármennyi a könnyű vérű nőből. Azért vagyunk emberek és nem állatok, mert tudunk parancsolni az ösztöneinken. Ha pedig valaki nem tud, az vállalja a következményeit!

"Talán meggondolná minden nő,csak akkor fekszik le egy férfivel ha az a férje...."

És ebbe szerinted a férfiak is belemennének? :D

2010. nov. 1. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!