Mit várnak az emberek a börtönben?
Benne vagyok facebokoon egy börtönös csoportban ( anyagot kerestem a blogomra ).
Semmi másból nem áll a csoport ,csak abból hogy szidalmazzak a csaladtagok a börtönöket és az ellátást.
Aki börtönbe kerül, főleg erőszakosabb cselekmény miatt ,az mit vár? Szállódaba kerül?
#19-nek:
Ez nem durva.
Tudod mi az IGAZÁN durva?
Hogy iskola-karbantartóként dolgozom, tiszta erkölcsivel! 🤣
A törvény az törvény!
És mivel a belügyben valamit igencsak elqrtak, és nem az került bele hogy "Bűntettesek nyilvántartásában nem szerepel", hanem szó szerint az hogy:"Bűntetlen előéletű", így akár rendőrnek is jelentkezhetnék, vagy börtönőrnek.
Megkérdeztem egy ismerős nyomozót, ő köpni-nyelni nem tudott. Csak annyit mondott: "BAXD MEG".
Ezt egy Amerikai jogi szakértő egyszer kifejtette.
A börtönben azzal büntetnek, hogy elveszik a szabadságod. Ezért is hívják szabadságvesztésnek. Nem az a büntetés, hogy egy embertelen környezetben kínozzanak, hanem az, hogy elveszik a szabad közlekedésed jogát egy adott időre. Nem arról van szó, hogy szállodákban akarnak lenni, hanem a minimum kényelem meglegyen, de a rab ne mehessen sehová.
Ez olyan, mintha kötelező közösségi munkára ítélnének, és akkor feletted állna két őr, akik időnként megrugdosnak, és nem ehetnél, nem ihatnál. Nem az a büntetésed, hogy szétverjenek, és éheztessenek, hanem az, hogy a kár amit okoztál visszatérüljön az ingyenes munkád folyamán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!