Most őszintén, az ilyen emberek miért nem 30-40 évet kapnak a börtönben, vagy akár halálbüntetést, miért csak ennyi időt?
mert ez a törvény.
Engem inkább az érdekel, hogy maradhat ilyen szülőknél akár csak 1 gyerek is.
A gyerekbántalmazás büntetése nagyon abszurd Magyarországon: bíróság elé kerülhet, aki egyetlen nyaklevest ad a gyerekének, de aki halálra éheztette, az is pár évvel megúszta.
Nekem is kicsi gyerekeim vannak, ha rajtam múlna, a férfit is meg a nőt is kivégeztetném.
mert ez a törvény."
Jaj, 2017 van, ideje lenne már leszokni erről a válaszról....
3 gyerekes anyaként én addig utnem mindkettőt amíg lelegeznek.
A felfüggesztett meg abszurd....
,,Engem inkább az érdekel, hogy maradhat ilyen szülőknél akár csak 1 gyerek is"
Úgy, hogy baromi nehéz elvenni tőlük. Tudom, mivel a falunkba volt osztálytársaméktól is elakarták venni a fiát, mert enni alig adtak neki. Hónapokig tartó küzdelem volt, hogy legalább kötelezni tudják a szülőket a pszichológiai kivizsgálásra. Mivel az anyuka nem ment át a teszteken úgy tudták csak kezdeményezni a gyerek elvételét. Kihangsúlyozom megint: hónapokig kellett harcolni azért, hogy egyáltalán kötelezni tudják őket a kivizsgálásra. Gyerek 1-2 évesen ülni is alig tudott, annyira nem tudott kifejlődni az izomzata az éhezéstől. A gyereket ígyse tudták elvenni, szülők széváltak, apuka másik nővel jött össze, el is költözött, annyit tudtak elérni, hogy szigorúbban vizsgálja a gyereket a védőnői szolgálat.
Ilyen dögnehéz egyáltalán kezdeményezni bárkitől is a gyerekek elvételét, ezért lehetett az, hogy a cikkben szereplő vadbarom ilyen sokáig tudta ezt művelni a szerencsétlen gyerekkel.
Az a baj az egész törvényi rendszerrel és a modern társadalommal, hogy igazából csak azokat tudja szabályozni akik próbálnak normális életet élni és próbálják betartani a normákat.
A törvények hiányossága pont ott bukik ki, amikor kifejezetten deviáns emberek kerülnek vele szembe, de őket is védik ugyanúgy jogok. Lásd bántalmazók, drogos újgazdagok, utcán ordibáló cigányok, csövesek, korrupt politikusok.
Igazából annyit kellene változtatni, hogy az ilyen bántalmazó férgektől megvonni minden emberi jogot és hagyni hogy agyonverjék őket az utcán.
Dugig vannak a börtönök, drága kormányunk a pénzbüntetésre van inkább kihegyezve, de akkor valóban inkább valami büntetőtáborba, vagy hova a francba vinnék ezeket.
De hát olyan nincs.
Stadion, az van.
Meg 345897087089346 darab körforgalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!