Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha nyaralót bérlek és oda...

Ha nyaralót bérlek és oda jelentem be a gyerekem, veszítek annak az eselyéből hogy jogom legyen nevelni a saját gyerekem/ nekem ítéljék a gyereket?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, van egy szép nyaralója a tesóméknak, biztos segítenének
júl. 22. 15:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Bérelt nyaralóba te nem jelenthetsz be senkit. Tudtommal.
júl. 22. 15:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha lakhatási engedély van rá, akkor minden további nélkül be lehet jelentkezni.

Az a kérdés, hogy konkrétan milyen épületről, ill. helyszínről van szó. Nyaraló lehet egy lakóövezetben lévő bármilyen (jellemzően kicsi) ház is, amiben éppen nem lakik senki, hanem nyaralónak használja a tulaj, meg nyaraló lehet egy kivett zártkertben álló, vizesblokkal nem rendelkező, összetákolt bodega is. Nem mindegy, melyikről van szó.

És az esélyek alakulásában is játszik, hogy milyen színvonalú épület, ill. az apának milyen lehetőségei vannak ezzel szemben.

júl. 23. 05:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!