Hogyan fogalmaznátok meg egy albérleti hirdetésnél Facebookon, hogy saját nevet használó profil elvárás?
Olyanra gondolok, hogy nem fogok Meli Melindának meg "Juci és Peti" felhasználóknak válaszolni, nem tudom komolyan venni.
Bocsi, tudom hogy nem egy kardinális kérdés, csak már fél órája írom a hirdetést és belefáradt az agyam.
"A jelentkezők között előnyben részesítem a valós FB profillal rendelkező kedves jelentkezőket"
Azért van olyan helyzet, ha valaki 8-10 évvel ezelőtt készített egy profilt, akkor még a FB nem volt több játéknál, és azóta ezon a néven megy.
Úgyhogy én ezt is nézném, milyen régi a profilja, azon mi van.
Ha "nemdohányzó", és ott a hamutál, cigivel a kezében, akkor az beszédes előjel.
Nem értem a problémádat. Nem csetelni kell, hanem megbeszélni, hogy mikor nézheti meg az albérletet. Akkor eljön, beszélgettek - és meglátod milyen ember.
Én pl. hirdetésnél (nem albérlet, hanem a jófogáson árultak valamit) annyit szoktam írni, hogy érdekel a dolog, írjon tel.számot, hogy megbeszélhessük hol és mikor nézhetem meg az árut. Aki erre nem tel.számot ír, hanem tovább üzenget, arra nem is reagálok.
Neked is így kéne, nem pedig vég nélküli üzengetésekbe bonyolódni.
Nem válaszolsz.
Amúgy én kaját szoktam hirdetni ha túl sokat főzök. Azt szoktam írni, hogy "jelentkezni privát üzenetben lehet, legalább 2 éves, vezeték és keresztnévvel is rendelkező profillal"
Én ezt úgy oldom meg, hogy érdeklődni kizárólag telefonon!
Nekem nincs időm 10-15 percet irogatni emberenként, amiatt, amit beszélgetve 1 perc alatt letudok...
Nálam ez a mérce. Ha képtelen felhívni akkor, nincs üzlet. Ez a folyamat a bemutatkozással kezdődik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!