Miért nem tiltják be közterületen a kihangosított telefon/messenger beszélgetést?
Miből gondolod hogy én kihangosítva videochatelek? Egyébként nekem ha ki is van hangosítva a teló, max akkor hallok valamit ha 2mm-re tartom a fülemhez, szóval kétlem hogy bárkit zavarnék bár alapból utálok mások mellett beszélgetni...
#12 vagyok
*Persze megint más jelenség ha valaki olyan hangerővel beszél hogy túlordítja az egész kerületet. Az engem is zavarna, nem is értem olyankor miért kell üvölteni mint Tarzan.
"Mi ennek az oka?"
Valószínűleg az, hogy mindenki zenei ízlése más, és nem szeretnak utazás közben olyan zenét hallgatni, amit utálnak. Az emberi beszéd viszont természetes, normális esetben az emberek napi szinten beszélgetnek egymással. Szerintem teljesen mindegy, hogy 2 egymás mellett ülő ember beszélget egymással, vagy egy ember egy telefonon beszél egy másikkal, a végeredmény ugyan az, egyszerűen hallom hogy miről beszélnek. Ahogy hallom az összes többi embert is.
Fun fact: Én éppen azért szoktam régebben fülhallgatóval zenét hallgatni, hogy mások beszélgetéseit ne halljam. Ez neked nem lehetne egy jó megoldás?
"Valószínűleg az, hogy mindenki zenei ízlése más, és nem szeretnak utazás közben olyan zenét hallgatni, amit utálnak."
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
És fél decibel kihallatszódásból hogy állapítják meg, hogy milyen zene szól? :D ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D Oké, értem a viccet. :D
#16 Barom vagy!
Nem az volt a kérdés, hogy más kihangosított zenéje miért zavar, hanem hogy más fülhallgatójából kiszűrődő fél decibel. De bírom az ilyen félremagyarázókat.
#15 Ha én most azzal az intelligenciával rendelkeznék mint te, megkérdezném tőled, hogy mi a mondanivalód és a jelentőséged az életben.
Feltehetőleg sért a kérdés, mert szeretsz kihangosítva videóchatelni a buszon (minden bizonnyal olyan kommunikációt folytatva, ami jobban hasonlít egy mónika showhoz, mint egy magyar tudományos akadémiai szemináriumon elhangzottakhoz), és ösztönösen felmerült benned, hogy mi van ha ma még csak szóba kerül, később meg már esélye lesz, hogy betiltják. (De jó volna)
19
Nem érted a mondandóm lényegét, és még te jössz az intelligenciával? Az szép...
Leírom, hátha így megérted: a világnak nem a te, vagy akármelyik egyén kényelméhez kell igazodni. A személyi szabadság korlátozására nagyon komoly indok kell, legalábbis egy "fejlett" demokráciában. Az, hogy valakit valami zavar, nem komoly indok.
Érti kedves? Vagy butítsam még tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!