GLS futár ilyen viselkedését érdemes bejelenteni?
Figyelt kérdés
Szellőztettem otthon. Amikor az ablakhoz mentem, hogy becsukjam, a GLS futár elkezdett bámulni és fenyegetően, támadóan mutogatni, mert azt hitte őt nézem. Én becssuktam az ablakot és elhúztam a függönyt. De bosszant a viselkedése.
Amikor nekem hozott csomagot akkor is modortalan, bunkó viselkedése volt. Sajnos még borravalót is adtam neki akkor, de már bánom.
júl. 10. 11:46
1/15 anonim válasza:
Szerintem lépj túl ezen. Ezek a futárok amúgy sem az agysebész kategória.
2/15 anonim válasza:
Hagyd a fenébe. Azt fogják mondani, hogy rasszista vagy, és téged zárnak be.
4/15 A kérdező kommentje:
3-as én nem írtam ilyet, amit te írsz. Azt írtam fenyegetően mutogatni. Nem kéne idejönni kötekedni.
júl. 10. 12:02
5/15 anonim válasza:
Hagyd kérdezö, neki csak egy tagmondatig tejed a beszédközpontja.
Ha megpróbálna többet egyben értelmezni, akkor elfelejtene közben lélegezni.
6/15 A kérdező kommentje:
Azt írtam: támadóan, fenyegetően, mutogatni. Miért kell direkt félremagyarázni? Jó kötekedni?
júl. 10. 12:31
7/15 A kérdező kommentje:
5-ös igen nem tudja értelmezni amit ír az ember. Sajnos mások sem. Mivel még szerintük a válasza hasznos.
júl. 10. 12:33
8/15 anonim válasza:
#6 Neki csak ennyi ment át: " Amikor az ablakhoz mentem, hogy becsukjam, a GLS futár elkezdett bámulni és fenyegetően...".
Ebböl próbált valami értelmezhetö mondatot a szerény képességei szerint összerakni. Engedd el.
9/15 anonim válasza:
Ha bámul és közben fenyegető kézmozdulatokat tesz, akkor az végső soron nem azt jelenti, hogy fenyegetően bámul? Hiszen a bámulással irányozta feléd a dolgot, az nélkül nem is lett volna fenyegető a magatartása (ha pl csak maga elé néz és oda mutogat).
10/15 anonim válasza:
9 tehát ha valakit mérgesen bámulok, miközben baltával agyonverem, akkor az csak a gyilkos nézés volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!