Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » GLS futár ilyen viselkedését...

GLS futár ilyen viselkedését érdemes bejelenteni?

Figyelt kérdés

Szellőztettem otthon. Amikor az ablakhoz mentem, hogy becsukjam, a GLS futár elkezdett bámulni és fenyegetően, támadóan mutogatni, mert azt hitte őt nézem. Én becssuktam az ablakot és elhúztam a függönyt. De bosszant a viselkedése.

Amikor nekem hozott csomagot akkor is modortalan, bunkó viselkedése volt. Sajnos még borravalót is adtam neki akkor, de már bánom.

júl. 10. 11:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem lépj túl ezen. Ezek a futárok amúgy sem az agysebész kategória.
júl. 10. 11:51
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Hagyd a fenébe. Azt fogják mondani, hogy rasszista vagy, és téged zárnak be.
júl. 10. 11:55
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
Fenyegetően nézett, ez igen!
júl. 10. 11:58
 4/15 A kérdező kommentje:
3-as én nem írtam ilyet, amit te írsz. Azt írtam fenyegetően mutogatni. Nem kéne idejönni kötekedni.
júl. 10. 12:02
 5/15 anonim ***** válasza:
26%

Hagyd kérdezö, neki csak egy tagmondatig tejed a beszédközpontja.

Ha megpróbálna többet egyben értelmezni, akkor elfelejtene közben lélegezni.

júl. 10. 12:29
 6/15 A kérdező kommentje:
Azt írtam: támadóan, fenyegetően, mutogatni. Miért kell direkt félremagyarázni? Jó kötekedni?
júl. 10. 12:31
 7/15 A kérdező kommentje:
5-ös igen nem tudja értelmezni amit ír az ember. Sajnos mások sem. Mivel még szerintük a válasza hasznos.
júl. 10. 12:33
 8/15 anonim ***** válasza:
29%

#6 Neki csak ennyi ment át: " Amikor az ablakhoz mentem, hogy becsukjam, a GLS futár elkezdett bámulni és fenyegetően...".

Ebböl próbált valami értelmezhetö mondatot a szerény képességei szerint összerakni. Engedd el.

júl. 10. 12:34
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha bámul és közben fenyegető kézmozdulatokat tesz, akkor az végső soron nem azt jelenti, hogy fenyegetően bámul? Hiszen a bámulással irányozta feléd a dolgot, az nélkül nem is lett volna fenyegető a magatartása (ha pl csak maga elé néz és oda mutogat).
júl. 10. 12:54
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
9 tehát ha valakit mérgesen bámulok, miközben baltával agyonverem, akkor az csak a gyilkos nézés volt?
júl. 10. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!