Mennyit keres egy GLS futár 2024-ben?
Garanált bérminimum + címpénz (napi átlag 100 cím)
ez a fizetés.
De előszeretettel szeretik a "jattot" is beleszámolni a fizetésbe, ami vagy van, vagy nincs.
Majd addig Dicsekszenek ezek a bolond futárok is, amíg nekik is be nem vezetik a "szervízdíjat" mint a vendéglátásban!
A címpénz pedig 50-150 ft körül van, szerintem ez megyefüggő is, hogy hol mennyi.
Én Bp-n ismertem GLS-est annak mindenestül a max 470 ezer volt havonta.
2-est kiegeszitenem: Budapest belvarosi csomopontjainal sok cim van egy helyen. Nyugati,Oktogon,Kiraly utca ,Blaha 4/6 villsmosmegallo korzeteben.
Azt tudom,h a gls futar maga valasztja ki a csomagot,amit kivisz. Nekem mindig ugyanaz a futar hozza even ota ,barmit rendelek barmikor,pedig van irt a kornyeken sok mas gls futar. Gondolom a borravalo miatt,amit soha nem adok. A Nyugatinal pl minden nap 3 oran kersztul all a kocsija annyi cime van.
"Gondolom a borravalo miatt,amit soha nem adok."
Más se nagyon nyugi...
Cégvezetők szoktak egyébként...
"A Nyugatinal pl minden nap 3 oran kersztul all a kocsija annyi cime van."
Az is lehet, hogy csak ebédel...
Nekem is ilyen 600-700 e forintokat mondtak nettóba, amit nem tudok elhinni. A 450 körül lehet max reális de az se hiszem, hogy minden hónapban.
Jattot sose adok, ez a munkája. Nekem se adnak jattot ha megoldok egy műszaki problémát, mert ezért kapom a fizetésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!