GLS futár mennyit keres, 600 ezer összejöhet?
Figyelt kérdés
2022. febr. 1. 04:28
1/10 anonim válasza:
Fele Magyarországon. Nettóról van szó.
2/10 anonim válasza:
Össze jöhet ennyi kb. Már úgyértem ha osztrák GLS futárról beszélünk. Magyar inkább ennek a 40%-t keresi.
3/10 anonim válasza:
Ismertem futárokat itthon, szerintem jó ha a felét megkeresik ennek, de abba sem vagyok biztos.
5/10 A kérdező kommentje:
Borravalóval értem.
2022. febr. 1. 15:06
6/10 anonim válasza:
ki ad borravalót egy... gls futárnak??
7/10 A kérdező kommentje:
500Ftaz átlag borravaló, bankkártyás fizetésnél is zsebbe odaadják kpban. Legalábbis én úgyszoktam.
2022. febr. 1. 16:12
8/10 anonim válasza:
#6 nem mindenki egy rohadt skót, aki 5 ft-ot is visszakér. Én 6-700 Ft-okat simán otthagyok
9/10 anonim válasza:
Nagyon hajtós meló, és mivel ideges, türelmetlen vagy, kevesebb a jatt is. A kártyás fizetés sem segíti a dolgot. Ételszállítótól hallottam, h 450 is összejön neki. (Nem a vetítés volt a cél, csak kikérdeztem, ha már úgy adódott.) De azért heti 6 napban kint volt az utcán.
10/10 anonim válasza:
sose adtam még egynek se borravalót, miért tenném?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!