Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mennyi esély van rá hogy a...

Mennyi esély van rá hogy a fiamat feljelentik?

Figyelt kérdés

A sztori onnan kezdődik, hogy a felettünk lévő lakók rettentően aljas módon viselkednek, de mióta ideköltöztünk eddig(13 éve már) a fiam eltűrte azt hogy hajnali 3-kor ugrálnak, a TV-t direkt nyitott ablaknál bömböltetik kiabálnak és sorolhatnám még.

Pont ma jött egy nem várt alkalom, du. fél 3felé hazajött a fiam kicsit ittasan és lefeküdt pihenni. Erre elkezdtek zajongani a lakók, megelégelte és szólt nekem hogy ő nem bírja fel megy és beszél velük.

Mondtam menj de normálisan beszélj velük, ahogy felért ajtót nyitott a nő, le hallottam hogy beszélgetnek majd erős csapkodásba ment át a társalgásuk és nagyon csúnyán kiabált a nő a fiamra. Ekkor a nő nagyobbik fia neki ment az én fiamnak, és megkérdezte tőle mégis hogy jön ahhoz hogy fel mer jönni becsengetni hogy mi a gond.

A fiam felkapta ezen is a vizet és megverte annyira h a szeme abban a minutumban bekékült. Vége lett ennek a dolognak, lejött hozzám a nő panaszkodni hogy mit csinált az arcával meg az egész fejével a drágalátos fiam(gondolom neki is adott párat)

A nőt megfenyegette a fiam, ha nem tudnak viselkedni és ember módjára élni pokollá teszi, az egész banda életét míg itt laknak.

Kérdem én ha feljelentenének minket önbíráskodás vádjával, érvelhetnénk azzal hogy 13 éve mindennap történik valami az ő részükről?

A fiam 19 éves egyébként.

42/N

2010. okt. 30. 23:06
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Aki nem tapasztalja meg ezt a környezetet napi szinten, az addig ne is szóljon semmit mert nem tudja milyen rossz is ez.
2010. okt. 31. 00:02
 22/35 anonim ***** válasza:
46%
Csak az a gáz, hogy a kedves gyerek nem a napi munkából fáradtan ért haza, hanem részegen dőlt ki.
2010. okt. 31. 00:03
 23/35 anonim ***** válasza:
46%
Jó kis család lehettek...
2010. okt. 31. 00:04
 24/35 anonim válasza:
70%
Basszus, de alszent banda. Mert ti semmit nem itattok 19 evsen, mi? Birom, h mindenki szentfazek a neten!
2010. okt. 31. 01:11
 25/35 anonim ***** válasza:
64%

De, csak nem délután 3-kor.....persze előfordulhat, és nem baj, ha nem rendszeres, habár én nem mertem volna hazaállítani ittasan délután, de mindegy nem akarok ezen lovagolni......

Az a baj, h ha 13!!! éven keresztül zajongtak, akkor egyszerűen föl kellett vna jelenteni őket este csendháborításért....így most, h délután háromkor fölment a fiad balhézni, így már ti is elkövettetek vmit ellenük, így aztán már kevésbé ajánlatos a rendőrséghez fordulni. Amúgy a 13 év alatt egyszer sem volt senkinek sem bátorsága szólni, csak részegen?!.....valamint azt írod, h valószínűleg a nő is kapott egy kettőt, hiába a zajongás stb., azért részegen beállítani, és megütni egy NŐT...már ne haragudj..........

Egyébként du. háromkor meg mindenki azt csinál amit akar, nálam is volt már, h a vki iszik, és utána pihenni akar, akkor senkinek sincs joga ahhoz, h mégpedig csöndet követeljen magának.

2010. okt. 31. 01:35
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
*tehát azt akartam írni, csak közben lemaradt, h ....nálam is volt már, h éjszaka nem aludtam, és akkor délelőtt pihentem, de eszem ágában sem volt, h hisztizzek, mert mondjuk a szomszéd füvet nyír, vagy akármit csinál a házában.
2010. okt. 31. 01:38
 27/35 anonim ***** válasza:
54%

Mi is hajnalig nézzük a tv-t. Zavarja az alattunk lakókat, de nem izgatnak.

az ablakot csukva tartjuk, mer hideg van.

2010. okt. 31. 02:09
 28/35 anonim válasza:
100%

Nálunk PONNNTOSAN uez van!!!

A nővérem már leverte az összes zománcot a radiátorcsőről, és legalább 4x felrohant már dörömbölni az ajtójukon, vegyék már észre magukat.

Egy "IQ-bajnok" gátolt viselkedésű férfi, egy egész normális nő 3 kislánnyal kb. 7, 5 és fél ill. 4 évesek. A nővel mi személy szerint beszélőviszonyban vagyunk anyámmal, és normálisan tudunk beszélgetni. Azonban a férfi csendes típus, küzdősportol, alattomos és kiszámíthatatlanul furcsán viselkedik.

A kislányok ugrálása fölöttünk időnként elviselhetetlen, a nővérem főleg tőlük van ki idegileg, egyszer amikor felrohant hozzájuk a férfi leöntötte hideg vízzel, sőt faterommal is gyakran balhézott már. Azóta többször tapasztaljuk, hogy valamelyik zárunk "gyanús" körülmények között "megrongálódik", kamerákat felszerelni meg kicsit "drága" mulatság lenne.

Még csak le se jöttek hozzánk beköszönni, amikor ideköltöztek, ez minimális alapillemszokás lett volna. Alattunk szemben is előttünk kevéssel költözött ide egy család, ott is van kutyus meg kislány, de ők tényleg remekül beilleszkedtek. Az a srác jóval közvetlenebb, az anyuka is jófej. Ezekre ők miért nem képesek? :-s

Sehogy nem tudunk hatni rá, azt hajtogatja, hogy "ő nem fogja a lányait megkötni", ennek ellenére nem viszi el a lányait kertes házba és soha nincs itthon, otthon hagyja a feleségét szenvedni a lányaival, míg ő horgászik. A családnál egy nyúl már (viszonylag hamar) kimúlt, egy kutya elszökött, az új "szerzeményük" pedig ugyancsak ugrál, van hogy vonyít ráadásul a házfelügyelővel kénytelenek voltunk az erkélyek közti rést leszigeteltetni, mert a kutyus oda pisál.

A családi ugrabugra nemcsak nappal, este és késő este megy, hanem a nővérem felett gyakran még kora reggel (akár hajnali fél 6--6tól, ill. időnként még az éjjel is, nővérem már füldugóval sem bírja. Ő egyébként gyönyörűen énekel, de amikor elkezdi, a férfi fentről szándékosan vinnyogni kezd, egyszerűen ellehetetleníti azt, hogy gyakorolni tudjon.

A család -- úgy tudom -- el van adósodva, az önkormányzat miatt meg elvileg nem adhatják el a lakást. A közös költséget nem fizetik, a többi házbelivel is pocsék a kapcsolatuk.

Én sem értem, hogy mit csináljunk, mert szívem szerint feljelenteném őket, de ezt nem tudom, miért nem tesszük meg, a szüleim válasza: "Mert nem lehet". Nekünk sem, a többi lakónak sem, és tehát mindenki impotenskedik, de az okoról mindenki hallgat. Tény, hogy érdekes volt az a család is, akiké a lakás előttük volt, de azok még úgy is jóval normálisabbak voltak ezekhez képest.

Szóval MAXIMÁLISAN EGYÜTTÉRZEK VELETEK KÉRDEZŐ, és NEKTEK IS KITARTÁST KÍVÁNOK!!!

Ami meg a kérdésedet illeti, gyűjtsetek össze minél több bizonyítékot és tanút, ha kell rögzítsétek a csendháborítást vmi hang és képfelvevő eszközzel, és állítsatok magatok mellé minél több emnbert, legalább ti nem féljetek tőlük! Az viszont baj, hogy az inzultuskor te nem voltál vele, vagy valaki mert akkor te is tanúként láthattál volna mindent. Így max fültanúként tudsz segíteni a fiadnak. Egyelőre ennyi...

A fiadnak -- mint sorstársnak -- meg FEL A FEJJEL!!!KITARTÁS!!!

2010. okt. 31. 02:42
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk is ez megy.. Hetkoznap hajnalban gyakran azert nem tudok aludni, mert a folottunk lako bulit tart es uvoltve beszelgetnek, enekelnek es kenyszeresen HUZOGATJAK a szekeket, mert megemelni faj.. De amugy en tenyleg nem ertem, hogy mit csinalnak a szekekkel, talan vonatoznak, dehat ennyit ember nem mozog.. Hiaba megyek fel szolni, masnap ujra kezdik, a rendorseg fule botjat se mozgatja, teljesen tehetetlen vagyok.

Szoval en megertem a fiadat es teljes mertekben egyutterzek veletek, ez nem tarthato allapot. Arra figyelj, hogy most meg ne hivjatok a nyakukra rendorseget, mert akkor gondolom ok is feljelentenek...

2010. okt. 31. 03:18
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy hogy kinek volt igaza. Ha a fiad ütött, akkor megbüntetik. Ennyi.
2010. okt. 31. 07:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!