Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit gondoltok a beleegyezési...

Mit gondoltok a beleegyezési korhatárról?

Figyelt kérdés
Ha még Japánban is felvitték a beleegyezési korhatárt 13-ról 16 évre akkor Magyarországon miért nem viszik fel ugyan úgy 16 évre? Meg amúgy is ha szexuális tartalmú képet nem lehet csinálni 18 év alattiról akkor miért lehet szexuális együttlétet folytatni velük? Azért nem emelik a beleegyezési korhatárt mert PEDO Fidesz?

2024. jún. 20. 10:12
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
0%
Illúziókat vagy kis világképet csak úgy lehetne lerombolni, ha alacsony intelligenciából vagy alacsony énképből származnának. Maradjunk annyiban, hogy ez nem nálam van. :D :D Próbálkozni lehetne, de inkább nem kéne. Ennél jobban nem lehet kinevettetni magát az embernek. :-) Nem hiába nem reagált senki, nekem sem kellett volna ennyit sem.
2024. jún. 29. 12:37
 52/54 DK-s ***** válasza:
74%

#51-nek:

Én az intelligenciád alacsony szintjére következtetek.

Azt írod, hogy nem reagált senki. Tehát a 40%-ot eredményező ÖT reakció szerinted nem "reakció"? És a konkrét témát vizsgálva, és rád nézve, még ez a 40% is lealázó!

Egyébként megjegyzem, hogy egy 138-as hányadosú emberrel vitatkozol éppen. Én jól szórakozom mert amennyit én már tudok rólad, az számodra "boszorkányságnak" tűnne.

2024. jún. 29. 13:39
 53/54 DK-s ***** válasza:
0%

Ismét #51-nek:

Ez alatt az egy hét alatt mennyire volt nehéz megállni, hogy ne válaszolj? 😉

2024. jún. 29. 13:46
 54/54 anonim ***** válasza:
Omg... Cica háború 🤣
2024. júl. 7. 16:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!