Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tiltott legyen a Pride?

Tiltott legyen a Pride?

Figyelt kérdés

Sok - hogy szép szóval éljek visszás- honfitársunk terjeszti itt a nem éppen bölcs nézeteit.

Így számomra egyértelmű, hogy a tiltás lenne az egyetlen megoldás.

Az meg külön jellemtelen, hogy mindezt Budapest szívében teszik.

jún. 17. 13:42
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
21%

Én a katolikus körmeneteket szeretném betiltatni, legalább a protestáns többségű városokban!

Miért kell néznünk a katolikus vonaglást egy levágott emberi testrész kíséretében???

Szerintem tiltsunk be minden ilyen gyülekezést és vonulást, egységesen!

A Békamenetet is illene már betiltani...

jún. 19. 12:19
 32/35 anonim ***** válasza:
88%
Nem értek egyet vele de nem tiltanám. Egy szabad polgári demokráciában helye van tüntetéseknek, felvonulásoknak akkor is ha nem értek vele egyet.
jún. 19. 23:20
 33/35 anonim ***** válasza:
71%

Nem lehetne a Békameneteket betiltani inkább? Vagy egyezzünk ki egy is-is változatban - ez az igazi nemzeti konszenzus!

Én boldogan lemondanék a Pride-ról (igaz, nem is vagyok meleg), csak az undorító fideszes vonaglást se kelljen néznünk!

Nem lehetne, hogy a degenerált fideszesek csinálják inkább otthon, a négy fal között???

Valamit valamiért! Én benne vagyok az üzletben!

jún. 20. 01:58
 34/35 anonim ***** válasza:
19%
Migráció STOP, Brüsszel STOP LMBTQIAPC+ STOP
jún. 24. 00:09
 35/35 anonim ***** válasza:
62%
Inkább gyakrabban kéne megrendezni, minimum havonta egyszer.
jún. 24. 01:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!