Tiltott legyen a Pride?
Figyelt kérdés
Sok - hogy szép szóval éljek visszás- honfitársunk terjeszti itt a nem éppen bölcs nézeteit.
Így számomra egyértelmű, hogy a tiltás lenne az egyetlen megoldás.
Az meg külön jellemtelen, hogy mindezt Budapest szívében teszik.
jún. 17. 13:42
A kérdező szavazást indított:
Tiltsuk be a pride-ot
Ne tiltsuk be a pride-ot
Csak egy távol eső helyen engedélyezzük pl.: a hortobágyon
82 szavazat
3/35 anonim válasza:
Nem kell betiltani szerintem, elég ha nem mész arra amikor éppen vonulnak. Én is jó messzire el szoktam kerülni.
6/35 anonim válasza:
Engem nem érdekel a Pride, a futóversenyek, a kerékpárosversenyek, a birkamenet meg semmi, csak tényleg menjenek a francba valahová az Alföld egy kis forgalmú helyére és ne borítsák fel a város közlekedését, megnehezítve egy csomó ember életét. És egyúttal bocsánatot kérek az Alföldön lakóktól, de ott csak kevesebb fennakadást okoznának.
7/35 anonim válasza:
Én saját magamat szeretném betiltani. Tudna valaki segítséget adni nekem? 🤔 A létezésem káros az emberiségre.
8/35 anonim válasza:
Sosem voltam, nem is akarok, nem is érdekel. Felőlem legyen, nem hiszek a tiltás intézményében.
9/35 anonim válasza:
Nem tiltanám be de tegyék átt mondjuk a Határ útre vagy II.Rákoczi F.-útre ha az lenne elég hosszú nekik és ne Budapest szívébe.
10/35 anonim válasza:
#7: Kérlekszépen olyan szép nagy a világ,sok a lehetőség, utazgass! Szomália, Afganisztán, San Salvador stb. Sétálgass, fedezd fel a városok pezsgő éjszakai életét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!