Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tiltott legyen a Pride?

Tiltott legyen a Pride?

Figyelt kérdés

Sok - hogy szép szóval éljek visszás- honfitársunk terjeszti itt a nem éppen bölcs nézeteit.

Így számomra egyértelmű, hogy a tiltás lenne az egyetlen megoldás.

Az meg külön jellemtelen, hogy mindezt Budapest szívében teszik.

jún. 17. 13:42
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
88%
Én a betiltókat tiltanám be!
jún. 17. 14:37
 12/35 anonim ***** válasza:
54%
Inkább nagy összegű (milliárdos nagyságrendű) államitámogatást kéne kapniuk.
jún. 17. 15:16
 13/35 A kérdező kommentje:
# A te adódból?
jún. 17. 15:19
 14/35 A kérdező kommentje:
jún. 17. 15:19
 15/35 anonim ***** válasza:
29%
A felvonulást utcákon igen, de évi 1x lehet külön rendezvényt csinálni egy távoli helyen, akiket nem fogja zavarni. Pl
jún. 17. 15:33
 16/35 anonim ***** válasza:
94%

Én nem járok arra, engem nem bántanak a melegek, felőlem azt csinálnak amit akarnak, nem kell néznem a prideot, azt se tudom mikor van. Akkor miért kellene azt mondanom hogy tiltsák be?

Amúgy a melegek még ma is gyakorlatilag bujkálnak, legalábbis a legtöbbjük nem veri nagy dobra hogy az, pont a társadalom elitelese miatt. Mert ki akarna hogy sétál a parkban kezenfogva a párjával és jön a verfideszes Marika néni a banyatankkal és elatkozza meg lekopi őket. Vagy ki akarna hogy magukat keménynek és felsőbbrendűnek gondolo veglenyek pusztán ezért megverjek őket?

Nem hazasodhatnak össze mint a hetero párok, nem lehet gyerekük biológiailag és hála a kormánynak már örökbefogadás útján se nagyon.

Szóval mindenben hátrányból indulnak hozzánk heterokhoz képest. Én azt mondom megerdemlik ezt az egy kbszott fesztivált amikor olyanok között lehetnek mint ők és büntetlenül elhetnek kicsit.

jún. 17. 16:02
 17/35 anonim ***** válasza:
13%
Igen. Amellett, hogy nyilvánvalóan gusztustalan látvány, és káros a gyerekek fejlődésére nézve, még a búzik számára is káros, mert erősíti a sztereotípiákat.
jún. 17. 17:05
 18/35 anonim ***** válasza:
85%
Ha covid-kor mehetett a mise hangfalon a faluban, mintha tök természetes lenne, akkor nehogy már egy évente egyszer megszervezett eseménnyel legyen baj...
jún. 17. 20:49
 19/35 anonim ***** válasza:
82%

19

Szerintem ne vegyél lottót. Egyrészt csaj vagyok, másrészt csak 2-szer voltam kapcsolatban, és mindkétszer pasival.

jún. 17. 21:04
 20/35 anonim ***** válasza:
18%
Minden hónapban meg kéne rendezni, méghozzá államitámogatással.
jún. 18. 03:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!