Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nem érvényes a kupon amire...

Nem érvényes a kupon amire azt írták nem jár le. Fogyasztóvédelem segít?

Figyelt kérdés

Szóval még januárban vettem online ajándékutalványt 20 ezer ft értékben egy webáruházban. Mivel nem írták rajta, hogy meddig érvényes emailben megkérdeztem és azt válaszolták hogy nem jár le.

Ma szerettem volna felhasználni és azt írja nem érvényes, ahogy kerestem az emailt megláttam hogy valoszinu spambe vagy valahogy úgy jött egy email 1 honapja h szoltak h hasznaljam fel tulajdonosvaltas miatt beszuntetik a kuponokat(????)

Szerintem ez elfogadhatatlan, a kuponos emailben pedig nem írták le a szokásos szöveget h fentartják a változás jogát stb.

Kihez forduljak? Rettenetesen mérges vagyok.

jún. 7. 14:19
 1/3 anonim ***** válasza:
32%

Nem elfogadhatatlan. A valóságban semmi nem érvényes örökre. Gondold el, hogy bemennél egy boltba ma egy 30 éves papíros kuponnal.

Amúgy meg minek veszel magadnak ajándék utalványt?

jún. 7. 14:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem magamnak vettem, rosszul fogalmaztam. Megkért az illető aki kapta, hogy segítsek neki mert nem működik.
jún. 7. 15:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem, de én direkt rákérdeztem hogy meddig érvényes. Amúgy minimum 1 évig ezek érvényesek szoktak lenni.
jún. 7. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!