Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lányként melyik a leghatásosab...

Lányként melyik a leghatásosabb önvédelmi eszköz ami nálam lehet?

Figyelt kérdés

Paprikaspray mindig van nálam, de ha nincs zsebem, a táskámban van ahol elég nehez megtalálni, de szeretnék ettől valami fájdalmasabb, brutálisabb eszközt, eléggé félek már az utcákon..

Nálad szokott lenni bármiféle önvédelmi eszköz?

#önvédelem #Atörvényekszartsemérnek
jún. 4. 04:44
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Ez jó volt 9es.
jún. 4. 07:15
 12/28 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok

Csak tisztában vagyok a törvényekkel, mivel munkámba vág :)

Nem azt mondtam hogy ne legyen nála paprikaspray, csak hogy az is illegális, ennyi erővel katana is lehetne nála vagy gépfegyver.

Én se örülök neki hogy a törvény ilyen önvédelmi eszköztől is megfosztja az embereket, de nem én írom a törvényeket.

Igen, gázspray lehet, de abból is olyan gyenge ami kb semmit nem ér. Paprikaspray nem lehet. Pontosabban kőzterületen nem lehet. De otthon a 4 fal között meg minek? 8+ centis pengehosszú kés detto, illegális az utcán. Otthon lehet, de azzal is sokra tudsz menni önvédelemnél...

jún. 4. 07:18
 13/28 anonim ***** válasza:

Amúgy ha már itt tartunk, én azt mondom hogy igenis legyen nála paprikaspray, csak ne reklámozza.

Inkább ítéljék el a tartása miatt áldozatként ha megtámadják mint hogy betartsa a törvényt és megerőszakolják.

Csak ha már úgyis illegális, nem éri meg nem nagyobb fegyvert választani. nincs ranglista a törvényben hogy a paprikaspray csak picit illegális, de a vipera egy fokkal jobban.

jún. 4. 07:22
 14/28 anonim ***** válasza:

A lábad legyen nálad. Legyél edzett, tudj menekülni, rövid sprint, és utána egyenletes de gyors futás. Kevesen tudják tartani a tempót akárcsak pár saroknyi távolságra is.

Ezenkívül egy férfinak a tökönrúgás a legfájdalmasabb érzések egyike, ahhoz is lábad kell.

Alapvetően kerülni kell ezeket a helyzeteket, akár másfelé is kell menni, ahol jobb a közvilágítás, vagy vannak kamerák, ilyesmi.

jún. 4. 07:40
 15/28 anonim ***** válasza:
5-ös! Igen értjük. De a katanát meg a gépfegyvert egy kicsit nehezebb elrejteni és egy kicsit nagyobb sérülést okoz. Ne adj Isten halált....
jún. 4. 08:03
 16/28 anonim ***** válasza:

Először is valóban a megelőzés a legjobb és nagyon hasznos dolog a futás. De van amikor cselekedni kell. Aki boxol annak a keze mindig kéznél van. Aki profi szinte tolja, lehet csak erre is alapozni, persze jobb ráépítkezni és felszerelkezni is(De 100%-os garancia semmire nincs!!). De van sok tiltott, de nagyon is hasznos eszköz. Az eszközöket viszont készenlétbe kell helyezni és tudni is kell használni, ha úgy van, gyakorolni kell sokat. A küzdősport pedig azért is hasznos, hogy az ember tudja meg milyen az adok/kapok és az ilyen féle stresszhelyzet. De hogy valójában mennyire tudunk felkészülni/mentálisan megerősödni az csak éles helyzetben derül ki.

Az értetlenkedőknek és hitetlenkedőknek nagyon ajánlom ezt a cikket:

[link]

De mi van akkor ha marad a pusztakéz, de túl nagy a súly különbség?

https://www.youtube.com/watch?v=CzDbxWOlzQo

https://www.youtube.com/watch?v=lWk35E5n9fU

jún. 4. 08:47
 17/28 anonim ***** válasza:

A leghatásosabb a futás. Itt mutatja meg a kínai rendőrség is mint leghatékonyabb önvédelmi technikát:

https://www.youtube.com/watch?v=bM45bTN4Vnc

Ami még jó, ha van a zsebedben 1-2 ezer forint, amit ilyenkor eldobsz. Jellemzően csak drogtól, alkoholtól beállt roncs emberek támadásra kell számítani, őket a pénz állítja meg.

jún. 4. 15:01
 18/28 anonim ***** válasza:
Na és ha valaki megerőszakolni akar?
jún. 4. 15:12
 19/28 A kérdező kommentje:
Aki a boxedzéseket javasolja, egy 45kg-s lány vagyok, ha rá is szánnám magam, sose lennék olyan fizikumban mint egy izmos hímnemű
jún. 4. 15:24
 20/28 anonim ***** válasza:

Először is a hozzá állásodon kellene változtatni.

https://www.youtube.com/watch?v=ytNfD5DAicE

jún. 4. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!