Ha egy munkánál nemzet biztonsági átvilágítás van ott kizáró ok ha a családban volt olyan aki börtönben volt ?
Igen, lehet ez kockázati tényező, de függ az elkövetett cselekménytől és a rokonsági foktól is.
Ha mondjuk testvér az érintett és kémkedésért csukták le, akkor az gáz.
Ez nettó hülyeség, amit a 2 - es mondd.
Nekem C szintű átvilágításom van és azzal sem volt gond, hogy apám börtönben volt erőszakos bűncselekményekért.
Mi a f@szért lennél Te felelős a testvéred hülyeségeiért?
Egyébként a kockázati tényező nem attól leszel, hogy a rokonaid milyen hülyék, hanem attól, hogy ez bírhat -e olyan jelentőséggel számodra, ami miatt olyan tennél, amit veszélyeztetheti a nemzet biztonságát.
"Nekem C szintű átvilágításom van "
Hülye fejed van neked, nem C szintű átvilágításod.
"Hogyan zajlik az átvilágítás? (Oldaltörés)
Az átvilágítás során az ellenőrzésben érintett személyeket, valamint rajtuk kívül hozzátartozóik, rokonaik, barátaik személyes körülményeit – múltját és jelenét –, anyagi helyzetét, emberi kapcsolatait is vizsgálják öt, tíz, illetve tizenöt évre visszamenőleg. Minderre egy kitöltött kérdőív alapján kerül sor."
"Hülye fejed van neked, nem C szintű átvilágításod."
Anyádnak van hülye feje,. te gyökér!
Hogy nekem milyen átvilágításom van, azt had tudjam már én jobban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!