Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nem ismerem sem a rendeleteket...

Nem ismerem sem a rendeleteket, sem a törvényeket. Ezért kérdezek e portálon. Ha lejár egy vezetői engedély, és a háziorvos különböző vizsgálatokra küldi a kérelmezőt, a szakvizsgálatokra van e rendelet, vagy törvény arra, hogy soron kívüliség?

Figyelt kérdés
Vagy elhúzhatják e a szakorvosok fél évig is a vizsgálatokat? Én a vezetői engedélyem lejáratát megelőzően három hónappal jelentkeztem a háziorvosomnál, aki három szakorvosi javaslatot kér ( javaslatot) a jogosítvány meghosszabbítására. Közben a munkáltatóm felmondott arra hivatkozással, hogy érvénytelenné vált már a jogosítványom.Sajnos üzem orvos nincsen a munkaadómnál. Kérdésem az hogy mit tudok tenni ebben az esetben? A legnagyobb sérelmem az hogy kellő időben jelentkeztem a jogosítványom meghosszabbításának ügyében, mind a házi orvosomnál, mind a szakorvosoknál, mégis elhúzódott az ügyem és elveszítettem a kenyér keresetemet, 12 év után fiatalon, 46 évesen. Mit tehetek és kinél?
jún. 1. 10:53
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
17/20. Az orvosoknak nincsen egy forintom se. Tudod én sem kapok sok sok olyan dologért plusz pénzt amit szívességből teszek meg.Különben is csak voltam kamionos amíg ki nem rúgtak az orvosok kényelmessége miatt.Én minden orvost elzavarnék Magyarországról, mert kivétel nélkül csak a pénzt várják. Egy orvos ha 1000 millát keresne havonta, akkor is várná a betegektől a pénzes borítékot. Ez a véleményem. Ja és én befejeztem.
jún. 1. 20:50
 22/24 anonim ***** válasza:
#21 hát ha nem akarsz rá költeni nem kötelező. Még 2-3 hónap és államiban is megvan a jogsihoz szükséges papír és tudsz menni dolgozni. Addig meg pihengess, esetleg nyaralj egyet a családdal, ne azon stresszelj, h milyen úton lehetne gyorsítani a folyamatot. Gyorsítani magánban lehet.
jún. 1. 20:55
 23/24 A kérdező kommentje:
Voltam magánba érdeklődtem, ott is azt mondta a főorvos hogy pl a kardiológiai vizsgálatokat el kell végezni, EKG- Holter-Szív uh Szív terheléses vizsgálatokat, ha jók az eredmények egy hónap elfog telni, mire kitudja adni a javaslatot, ha nem jók az eredmények akkor terápiás kezelések, majd ismét vizsgálatok.
jún. 2. 07:45
 24/24 anonim ***** válasza:
#23 tehát a 3 hónap semmi helyett már 2 hónappal a jogsid lejárata előtt meg lett volna jó eséllyel minden, ha egészséges vagy.
jún. 2. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!