Nem ismerem sem a rendeleteket, sem a törvényeket. Ezért kérdezek e portálon. Ha lejár egy vezetői engedély, és a háziorvos különböző vizsgálatokra küldi a kérelmezőt, a szakvizsgálatokra van e rendelet, vagy törvény arra, hogy soron kívüliség?
“Na de egy szakorvosnak aki magán orvos az 100. 000 Ft-ot kért, de nem tudtam adni neki. Sajnos mindenhol várják a pénzt ez vonatkozik a háziorvosokra szakorvosokra és a nővérekre is.“
Full kamu a story. Semmilyen szakorvosi konzultáció nem kerül 100 ezer Ft-ba magánban sem.
Plusz a hálapénz évek óta illegális. Nagyon ritka az az idióta, aki még meri kérni. Ha tőlem kérne vki úgy feljelenteném, h füstölne.
Gondolom te ugyanaz a hülye vagy, aki pár napja rinyált itt, hogy a szíve miatt nem kap jogsit.
“De nem tudtam adni neki.”
Mellesleg ha neked 12 év kamionozás után nincs 100ezred egy olyan vizsgálatra, amin a jogsid múlik, akkor meg is érdemled.
"Mellesleg ha neked 12 év kamionozás után nincs 100ezred egy olyan vizsgálatra, amin a jogsid múlik, akkor meg is érdemled."
Akkor a TB járulékokat miért fizetjük????
14/14 Miért jön ide a politika? Soha nem politizáltam, és soha egyetlen párthoz nem tartoztam.
12/14. miért vonják a keresetemből a TB járulékot?
11/14. soha még nem írtan jogosítvánnyal kapcsolatban? Ezt hol olvastad? Még soha azzal kapcsolatban nem voltak problémáim.
"Mellesleg ha neked 12 év kamionozás után nincs 100ezred egy olyan vizsgálatra, amin a jogsid múlik, akkor meg is érdemled."
Erre írtam válaszként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!