Támogatnátok, hogy a verést, mint büntetési formát visszahozzák?
A mai nap olvastam például egy cikket, hogy Békéscsabán egy kakast rugdostak meg gyerekek, és arra gondoltam, hogy ezek a gyerekek az ilyenkor leginkább kijáró büntetést kellene, hogy kapják: verést. Bottal a hátukra, körmükre, lábaikra 50-50-50-et, és garantált, hogy ahogy felnőnek, tudják, hogy a tetteiknek következménye van, nem holmi elbeszélgetés, meg fiatalkorúak börtöne.
Szerintem jó lenne, ha ismét a büntetések közt lenne a verés.

Nem jó ötlet, mert akkor a szülők ajvékolnának, hogy a gyereküknek joga van mindenre, meg ők amúgyis szülők, és nekik is joguk van mindenre, merthisz egy családbarát kormány van hatalmon, és amúgy meg:
Semmi közük nekik ehhez a dologhoz, ott sem voltak, csak félrenézte az a valaki a helyzetet, mert hiába ők a szülők, de az iskola/óvoda/bölcsőde-, vagy épp Gyúúúúrcsán a hibás ezért a rossz dologért, így bepererelnek mindenkit.

Semmiképp sem. Gyerekeknél főleg. Ha veréssel nevel valaki egy gyereket, annak két véglete van.
1. Lelki sérültként nő fel, és felnőttként nem fog tudni rendesen érvényesülni. Nehezen fog kiállni magáért, és mindig meg fog húzódzkodni.
2. Azt fogja megtanulni, hogy ez a megoldás, és mindig mindenkit bántani fog, mert otthon is ez volt az alap.
Ilyen emberek nem kellenek.
Egyébként, ha normális büntetést kap, akkor vagy megtanulja, hogy rossz amit tett, vagy kiderül, hogy szadista, és a fejében van valami, amit pedig társadalomtól elzárva fogják tartani.

Nyugi!
A kommunisták 10x annyit!
Az antifasiszták meg erősen a kommunistákhoz köthetők...

Egyik szélsőség se jó, mind a kettőnek több tízmillió ember vére szárad a kezén.
De jelenleg csak putyin az, akinek több mint 1 millió emberé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!