Támogatnátok a lány- és fiúiskolák visszahozását? Tehát, hogy külön iskolába járjanak a lányok és a fiúk.
"Nekem volt benne részem.Reszben emiatt se tudtam hogyan kell csajozni 30 éves koromig! Most potolom be azt amit fiatalabb koromban kellett volna tennem!":
Lehet pont azért megy most, mivel gyerekkorodban téged nem értek olyan negatív nőkkel kapcsolatos élmények, amik a többi férfit (a felső 20% -ot leszámítva, aki sikeresen csajozott). Ehelyett viszont volt egy rakás pozitív szociális élményed, ami nem biztos, hogy lett volna.
Határozott nem.
Mi manapság ez a sok kádári kommunizmusból előkapott ötlet itt gyakorin?
Sorkatonaság, fiú-lány iskola, stb...
Ezt egy ember írja ki?
6
Hát az a helyzet hogy engem 14 éves koromig nem érdekeltek a nők.Persze akkor kezdtek már el érdekelni amikor gimibe kerültem ahol csak fiúk voltak.Ettol az időszaktol kezdve rengeteg kudarc és negatív élmények értek a nőkkel kapcsolatban.Ha lettek volna lány osztálytársaim akkoriban akkor lehet tudtak volna tanácsot adni és őszintébbek lenni,nem úgy mint egy ismerős aki nem őszinte mert nem akart megbántani
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!