Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok a szegényházak/do...

Támogatnátok a szegényházak/dologházak visszahozását vagy nem? Miért?

Figyelt kérdés

Ezekbe összefogdosnák a hajléktalanokat illetve az olyan embereket, akik még közmunkásnak se hajlandóak jelentkezni, illetve 18 éves elmúlt csellengő fiatalokat.

A házakban dolgozniuk kéne, és szigorú, börtönszerű napirend szerint kellene élniük, cserébe kapnának kaját és fekhelyet. A munka mellett nevelő programok is lennének, amiknek a célja az lenne, hogy leszokjanak az alkoholról/herbálról stb. és normális életmódra tanítsák őket.

#munka #drog #hajléktalan #alkoholizmus #dologház #szegényház
2023. szept. 19. 23:34
A kérdező szavazást indított:
Támogatnám
Nem
27 szavazat
 1/8 árokpart ***** válasza:
17%
Hopp egy közösség elleni izgatás azért csak becsúszott így késő estére. A rendőrbácsik az éjszakai szolgálatuk alatt látják ám ezt, meg a titkos a szolgálat.
2023. szept. 19. 23:40
 2/8 árokpart ***** válasza:
12%
Ha netán kimennek hozzád egy kutatásra a géped az ugrott egy időre azt jó ha tudod.
2023. szept. 19. 23:43
 3/8 anonim ***** válasza:
63%

Igen.

Legalább lenne valami tartásuk.

2023. szept. 20. 00:05
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Igen, sajnos egyre inkább elgettósodik elzüllik a társadalom :(
2023. szept. 20. 00:06
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
Majdnem beírtam, hogy ez csak a viktoriánus korra volt jellemző, aztán... basszus :D
2023. szept. 20. 02:06
 6/8 anonim ***** válasza:
94%
Ettől még a nép akkor is pofázna, hogy "A zállam-, azaz az én pénzemen ne ingyenélősködjön senki sem!".
2023. szept. 20. 06:59
 7/8 anonim ***** válasza:
82%

Sajnos ezek már a maguk korában sem voltak hatákonyak.

Olvastam erről több tanulmányt is a kutatásaim miatt. Kb. a bűnözés fészkei voltak, sajnos csak ideig-óráig működött, kikerülve ugyanott folytatták. Több lesüllyedést eredményezett, mint segített.

Persze, ha ma más koncepció szerint működnének, akkor talán... De az a baj, hogy egy ilyen hely demoralizálja azt, aki bekerül. Én inkább az edukáció és a stabil munkalehetőség híve vagyok, szervezett munkaközvetítéssel megszervezve.

2023. szept. 20. 11:25
 8/8 anonim ***** válasza:
68%
Nincs wc papírra pénz a kórházakban, akkor ha lenne valami plusz, miért pont erre költsük? Jól hangzik az ötleted, de egy csóró ország vagyunk ahol nem tudunk csak úgy mindenre költeni.
2023. szept. 20. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!