Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Támogatnátok, hogy a verést,...

Támogatnátok, hogy a verést, mint büntetési formát visszahozzák?

Figyelt kérdés

A mai nap olvastam például egy cikket, hogy Békéscsabán egy kakast rugdostak meg gyerekek, és arra gondoltam, hogy ezek a gyerekek az ilyenkor leginkább kijáró büntetést kellene, hogy kapják: verést. Bottal a hátukra, körmükre, lábaikra 50-50-50-et, és garantált, hogy ahogy felnőnek, tudják, hogy a tetteiknek következménye van, nem holmi elbeszélgetés, meg fiatalkorúak börtöne.

Szerintem jó lenne, ha ismét a büntetések közt lenne a verés.

máj. 3. 12:53
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
69%

Csak akkor, ha nők végzik és beöltöznek bőr ruhába.

[link]

máj. 3. 12:59
 2/29 anonim ***** válasza:
50%
Nem, bármennyire is szeretnétek a középkorban élni én inkább előre haladnék.
máj. 3. 13:08
 3/29 anonim ***** válasza:
76%
Anetka franciája még nagyobb bünti lenne :)
máj. 3. 13:11
 4/29 anonim ***** válasza:
10%
Nem.
máj. 3. 13:17
 5/29 anonim ***** válasza:
54%
Ìgy is megvernek a börtönben, szòval ez màr van, csak tùl hazug a tàrsadalmunk ahhoz hogy törvènyben ratifikàlja. Ettől meg az emberek elfogadjàk, a hatalom is, hiszen tiszta lelkiismerettel hasznàlhatja elrettentő erőkènt.
máj. 3. 13:18
 6/29 anonim ***** válasza:
Nem.
máj. 3. 13:25
 7/29 anonim ***** válasza:
64%

6# Vagy talán olyan társadalmat kellene felépíteni, ahol nem vernek meg az utcán random embereket?

Bár tudom, hogy a fidesz féle szent keresztény értékrendnek jobban bejön a gyerek hülyére verése meg a pedofilizmus.

máj. 3. 13:26
 8/29 anonim ***** válasza:
65%
#6 Akinek ilyen egyaltalàn csak eszèbe jut, azt is el kène zàrni, de valami jó tàvoli helyre.
máj. 3. 13:29
 9/29 anonim ***** válasza:
10%
#6 Legkevèsbe deviàns ès zoofil jobber
máj. 3. 13:29
 10/29 anonim ***** válasza:
0%

Aha szóval olyan társadalmat kellene felépíteni, ahol mindenki úgy gondolkodik mint az Antifások és akkor nem vernek meg senkit az Antifások!

Gratulálok! Ez aztán príma 5let!

máj. 3. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!