PlayersRoom-ba december 11-én vásároltam egy DRK cipőt, amelynek az egyik párja terjesen szétment önhibámon kívűl. Visszatérítésre jogosult vagyok?
Mivel már vásároltam majdnem háromszor ennyiért egy cipőt, amely milliószor jobb minőségű, nem élnek a cserével. Mondjuk azzal talán élnék, hogy levásárlom az összeget, de én a pénzemet akarom inkább látni.
A cipő már 1 honapja tönkrement legalább, csak nem akartam mezítláb / papucsban a cseréért kuncsorogni, így úgy gondoltam, veszek egy jobbat.
20 ezer forintos cipőről beszélünk, és még le is volt akkor értékelve 30%-kal.
Én Kelenföldön Etelébe vettem a cipőt, ha mondjuk a veszprémi playersroomba vinném vissza, akkor is kötelesek cserélni? (Blokk természetesen megvan, és a doboza is)
Elvileg jogosult vagy rá. Gyakorlatilag mivel Magyarországon nem létezik fogyasztóvédelem, semmi következménye nem lesz, ha megtagadják.
Bármelyik üzletben kötelesek (lennének) cserélni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!