A nagyszülő elviheti magához/magával a gyerekemet, ha
én nem engedem meg?
Figyelt kérdés
Az édesanyám jelenleg felügyelt kapcsolattartásban láthatja a gyerekeimet havi 1 alkalommal 1 órára. Ezt a gyámhatóság szabályozta le, ahová ő ment. Mivel nem járt sikerrel, folyamatosan fenyeget minket, hogy bíróságra megy, meg ahogy ő fogalmazott, még annál is nagyobb helyre, mert igenis elviheti az unokáit, mert minden nagymama elviheti az unokáit, és egy anya ezt nem tilthatja meg.
A bíróság engedélyezné ezt az akaratunk ellenére? 5 éves a legnagyobb gyerek. És hány éves kortól meghallgatható az ő véleménye?
2024. febr. 17. 23:32
1/9 anonim válasza:
Beteges az ilyesmi.
Adott egy családtag, legyen az apa, vagy mint itt nagyszülő, aki szereti a gyerekét, unokáját.
Erre anyuka tűzzel vassal próbálja elmarni, ellennevelni.
Miért?
Én minden ilyen nőtől elvetetném a gyereket és kötelezném pszichoterápiára.
2024. febr. 17. 23:55
2/9 anonim válasza:
1. Miért itélkezel? Ismered az okokat?
2024. febr. 18. 00:30
3/9 anonim válasza:
Miért akarod megtiltani hogy láthassa? nem értem.sok szülő örül ha megszabadulhat a gyermekétől pár napra.
2024. febr. 18. 05:04
4/9 anonim válasza:
Persze, hogy elviheti. Az, hogy mit akarsz egy dolog, az meg, hogy mihez van joga a nagyszülőnek kicsit többet nyom a latba. Jobb lenne megbékélni, soká lesz meg 18 a gyerek...
2024. febr. 18. 08:23
5/9 anonim válasza:
1 a volt sógornőm pont ezt csinálja, elköltöztette a 8-9 éves gyerekét 200 kilométerrel arrébb az apukától miután elváltak. Elmarta nagymamától, de még a saját apjától is és még túl is eteti szerencsétlent, veszélyeztetve az egészségét.
2024. febr. 18. 08:28
6/9 anonim válasza:
De miért kellett korlátozni törvényi erővel az együtt eltölthető idejüket?Olyant eddig még nem is hallottam,hogy valaki a saját anyját arra kényszerítse,hogy a hatóságokhoz forduljon ez ügyben..Mert ha jól értem te nem akartad engedni azt,hogy tartsa a kapcsolatot az unokájával.És ezért fordult a hatósághoz.Hacsak nem valami szörnyeteg vagy ön és közveszélyes elmebeteg az édesanyád,akkor nem értem ezt miért kellett..
2024. febr. 18. 08:33
7/9 anonim válasza:
"5 éves a legnagyobb gyerek. És hány éves kortól meghallgatható az ő véleménye?"
Akár most is meghallgathatod a véleményét...Csak el tudja mondani,hogy szeret-é a nagyival lenni vagy nem.
2024. febr. 18. 08:46
8/9 A kérdező kommentje:
Sajnos többszörös elmezavarral küzd, az elmeszakertői vizsgálat veszélyesnek tartotta kiskorú személyre. Annak idején engem sem nevelhetett.
2024. febr. 18. 08:49
9/9 anonim válasza:
Ja, ha ez valóban így van és van róla hivatalos papír, akkor biztos nem fogják engedni, hogy felügyelet nélkül elvigye.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!