El veheti a gyerekemet?
Figyelt kérdés
Anyának elmondtam hogy biszex vagyok és van egy párom(lány) amin ki aladt ki akar dobni otthonról de a kis fiamat nem vihetem magammal
Még friss a kapcsolatom
A lányok jobban vonzanak
Azt mondta hogy be megy a gyámügyre és elmondja nekik hogy lánnyal vagyok együtt hogy el vehesse a kis fiamat
Meg teheti? Tényleg el veheti?
A gyerek apja nem kiváncsi a gyerekre nincs a nevén nem is fizet semmit.
Nem tudom mit tegyek elmultam már 18 a kicsi most megy bölcsibe én mpst fogok vissza menni dolgozni
2019. júl. 25. 14:18
2/12 anonim válasza:
Emiatt nem veheti el a gyereked.
3/12 anonim válasza:
A gyerekedet ő nem veheti el. A lakásból viszont kirakhat (és ha nagyon nincs hol laknotok azért léphet a gyámügy...) Az apa ellen, ha a gyerek még nincs 3 éves, indíthatsz apasági pert (elvileg megkeresik és csináltatnak vele dns tesztet), hogy kifizettessék vele visszamenőleg is a gyerektartást. Ha nagyon nem jössz ki a pénzből, esetleg anyádtól is követelhetsz valamennyi rokontartást.
4/12 A kérdező kommentje:
Nincs még 3 éves a gyerek
Én viszont már nem tanulok dolgoztam és onnan mentem gyedre igy is jár a rokontartás?
2019. júl. 25. 14:49
5/12 anonim válasza:
Anyádtól semmit nem követelhetsz. A gyerektartást pedig visszamenőleg max fél évre.
7/12 anonim válasza:
Már miért járna rokontartás? Ennyi erővel az anyja is perelhetné rokontartásért, ugyan annyi joga lenne.
8/12 anonim válasza:
Megis mit kepzelsz? Rokon tartas? Te szultel a semmire gyereket
9/12 A kérdező kommentje:
3 válaszoló irt rokontartás én csak érdeklödök
2019. júl. 25. 17:50
10/12 anonim válasza:
Nem veheti el ezért. De ha te egyedül albérletben nem tudod magad fenntartani, akkor elvehetik a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!