Mire számíthatok?
Figyelt kérdés
Vállalkozóként dolgozok egy helyen, ahol voltak tanulók, mint gyakorlati helyen. Volt ott egy lány, aki feljelentett kiskorú veszélyeztetésért, mert azt állítja zaklattam többször, ami nem igaz, illetve tanú sincs rá, Sosem volt felügyeletem alatt, sosem volt rám bízva, a telefonszámát valóban megadta, többször váltottunk üzenetet, amikre többször reagált is, volt hogy letiltott aztán feloldotta a tiltást. Hívni egyszer sem hívtam, a feljelentés úgy érkezett, hogy hetek óta nem is beszéltünk.2024. febr. 6. 12:06
12/16 A kérdező kommentje:
16
2024. febr. 6. 14:17
14/16 A kérdező kommentje:
Amikor feljelentett akkor csak 15 volt, éppen nem töltötte be a 16ot
2024. febr. 6. 14:39
15/16 Justinianus válasza:
Az ártatlanság vélelmének fenntartása mellett a leírtak alapján néhány gondolat.
A kiskorúság határa a 18. életév, úgyhogy a 15-16 éves még bőven kiskorú, de önállóan tehet feljelentést, épp az ilyen esetek miatt, mint ez.
„párszor beszéltük hogy találkozunk, többször kérdeztem tőle, hogy mikor, amikre konkrét választ sosem adott.” Akár még örülhetsz is, hogy nem vagy őrizetben.
„vissza jelentened!” „Viszont te tehetsz feljelentést rágalmazás, becsületsértés végett!” Ezt gondolom a válaszolók viccnek szánták.
16/16 A kérdező kommentje:
Gondolom azért nem vagyok őrizetben mert nem találták indokoltnak az üzenetek miatt, és a laptopom miatt sem, nem gondolod???
2024. febr. 7. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!